Avem echipăăă! Avem valoareee! Şi-o să câştige Baia Mareee!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deci, dacă aveţi puterea, dragi stelişti, să treceţi peste (optimista, recunosc) scandare din titlu, zău că mi-ar face mare plăcere să ne vedem sâmbătă pe Stadionul Tineretului, lângă Arcul de Triumf (Bucureşti, fireşte), unde echipa de rugby Ştiinta CSM Baia Mare o va bate în finala CN pe Steaua Bucureşti :D

Aşă că dacă sunteţi maramureşeni sau dacă se întâmplă să vă placă rugbyul, haideţi sâmbătă pe Arcul de Triumf. Finala mică dintre Dinamo şi Farul se joacă de la 16.00, iar MAREA FINALA dinte Baia Mare şi Steaua de la 18.00.

Biletele sunt doar aşa ca să nu zică lumea că nu sunt: 5 lei la tribunele descoperite şi 10 lei la cele acoperite.

Eventual chiar să băgaţi aici în comentarii care sunteţi cei care o să veniţi să ne organizăm cumva să stăm mai grupaţi să ne simtem bine :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Avem echipăăă! Avem valoareee! Şi-o să câştige Baia Mareee!”

  1. Thumbs up!!!! Le tin pumnii de prin tari straine si sper sa vad pe Twitter un fel de live score…asa, ca sa fiu si eu la curent cu tot ce se intampla prin capitala ;)

  2. Bafta Cristi!Bafta si baietilor de la Stiinta.Vor fi multi moroseni la Bucuresti maine.Sper sa va intalniti cu totii si sa beti o bere.Cativa dintre noi,vor ramane alaturi de FC Baia Mare.Si la bine si la rau.Asa ca,va rugam ceva.Fiti macar cu gandul alaturi de echipa noastra draga.Numai bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)