Cam ce mai primeşti de la unu ca Geoană de 5000 de euro?

Later edit: La Lovin am văzut filmul de mai jos. În continuare afirm că aşa ceva se întâmplă mereu şi mereu şi o să se întâmple mereu şi mereu. Încă ceva: are careva vreun dubiu că nişte unii din PSD i-au făcut-o lui Geoană cu filmul ăsta?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CAd0tIXj2nE]

Anca Alexandrescu zice pe blogul ei că “Mircea Geoana, trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti dadea o suma de bani pentru campanie si ii bagai cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba?”.

Acuma, zău, astfel de practici nu mai surprind pe nimeni. De când e democraţia în România, postrevoluţionară, interbelică sau de altă factură, sefu’ mare de partid a luat la greu caşcavalul de la cei care vroiau loc pe liste, vroiau ceva funcţii prin administraţie sau prin partid, vroiau ceva pile pe la nu ştiu ce minister etc. Sumele diferă doar. În funcţie de nesimţirea preşedintelui cu pricina sau de pila care trebuia băgată.

Io altceva vreau să vă întreb: aia 5000 de euro pe care Anca zice că i-a luat Geoană pentru ce i-o fi luat? Adică, altfel spus, cam care e bursa de şpagă la nivelul de 5000 de euro? Adică, altfel spus, cam ce mai primeşti de la unu ca Geoană de 5000 de euro?

Aştept cu deosebit interes părerile voastre…

10 comentarii la “Cam ce mai primeşti de la unu ca Geoană de 5000 de euro?

 1. Laurentiu Reply

  Primesti un “Buna ziua”? Primesti…?

 2. chinezu Reply

  @Laurentiu
  bai, buna ziua e inclus in banii astia ca TVA :))

 3. jenu Reply

  primesti… cu colindu?

 4. Cristi Reply

  La valoarea lui, aia ar tb sa fie ‘bacsis’ :))

 5. Geoana ia cashu | marlani.ro
 6. Tiberiu Lovin Reply

  Chinezu: am avut un soc. Ma duc sa ma spal pe ochi. Am sunat-o pe Anca Alexandrescu sa-mi confirme daca asta a vazut ea. Stii ce raspuns mi-a dat? “Sunt la primarie acum si chiar am multa treaba. Poate am sa ma uit mai dupa-amiaza”. Pardon? Nu mai zic nimic. E absolut halucinanta reactia ei.

 7. chinezu Reply

  @Tiberiu Lovin
  bai, tu cu telefoanele tale cum retii lumea din treaba :D
  auzi, pai daca nu e asta filmul pe care l-a vazut ea, inseamna ca mai exista unul, asa ca geoana s-a facut om ca a primit 10.000 de euro :)))))
  nu e de ras, stiu, da’ mi-am propus in campanie sa iau toate mizeriile astea in ras de acum inainte
  ca imi face bine la ten…

 8. eftimie Reply

  Scump sexu oral in PSD. Dincolo era mai ieftin

 9. Tiberiu Lovin Reply

  Chinezu: le luam in ras. nu-i bai. totusi inca’s socat de reactia Ancai, care a scris pe blog ca a vazut faza, pentru ca asta ar putea fi subiectul anului: e vorba de presedintele Senatului, locul doi in stat, si totodata seful celui mai mare partid din Romania. Lasi dracu’ orice si te uiti. Pararea mea. Mai ales ca ieri a aruncat un rahat in ventilator. Bine, opinia mea e pe jurnalist, nu de PR la un luzar ca Oprescu :)) .

 10. camil Reply

  5000 de euro, asta e un mizilic, poate pe post de bacșiș. oricum, nu mă mai miră nimic în politica dâmbovițeană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.