Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Oameni ai muncii. Azi: Chinezu (e guest post, relax :D)

Acesta este un guest post semnat de musiu Eftimie. Care explică el mai jos cum de am ajuns noi trei, adică el, io și Ștefan Murgeanu să ne scriem reciproca guest posturi :D Enjoy.

Din când în când mai spun tâmpenii. Nu mă pot abţine şi, în plus, pentru asta am murit noi la revoluţie să putem spune tâmpenii cât vrem. De aceea este bine să existe Radu Moraru, ca să ne aducă aminte că orice tâmpenie spune are dreptul s-o facă. Dacă nu exista, ar fi trebuit inventat.

Atâta doar că, dacă mă trezesc dimineaţa (e un hobby de-al meu) şi spun prostii pe twitter mă trezesc şi cu Chinezu pe cap. Ultima oară am povestit cum l-am visat, iar omului i-a trecut prin cap un menage-a-trois cu guest-posturi între mine, el şi Ştefan Murgeanu.

Ză fuck. M-a pus la muncă.

Partea nasoală e că nu o zice doar din gură. În aceaşi zi m-am trezit cu un e-mail de la moroşan, cum că  “uite textu, te pup, alea alea”. Şi, în acelaşi timp, a comis unul şi pentru Murgeanu. Asta la o oră la care oamenii normali rămân şi ei la servici să termine treburile de peste zi.

Aşa că, sfatul meu, nu-l mai instigaţi pe Chinez la diverse chestii. Până să-ţi dai seama ce prostie ai făcut te trezeşti că munceşti ca apucatu să-ţi pui în practică cele trei cuvinte ce le-ai scăpat din greşeală pe twitter.

Şi doar pentru asta am murit noi la revoluţie: să tragem chiulul nu să muncim ca apucaţii pentru construirea capitalismului multilateral dezvoltat. (dacă e să ne uităm prin jur, ne-a cam ieşit faza)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.