Eu sunt placa de baza, tu esti procesorul

De cum am primit mailul cu propunerea celor de la BitDefender de a juriza concursul Geeky Love Meet, am si inceput sa zambesc. Pentru ca deja imi imaginam cum ar putea suna unele mesaje de astea de „matricsi” pe tema de inimioare, ingerasi, aripioare. Drept pentru care am acceptat, fireste :)

Premiul este un weekend in Roma plus tot felul de chestii de astea de protectie de la BitDefender. Avend in vedere ca tot ce trebe sa faceti este sa dati un mesaj de asta de geek inamorat pe twitter cu htagul #GeekyLove, io zic ca merita sa incercati. Daca nu pentru voi, daca nu pentru premiu, macar pentru noi ceilalti, care abia asteptam mesaje de astea la care sa ranjim fasolea :D

PS: Mesajul din titlu este, fireste, din concurs :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Eu sunt placa de baza, tu esti procesorul”

  1. @jenu De cand am vazut ce ti-a copt mintea, ne gandim serios sa instauram si o sectiune de mentiuni speciale. Felicitari pentru concept si mai ales pentru imaginatie, dar te asteptam sa ciripesti „de dulce” si la #GeekyLove . Bafta!

  2. @bitdefenderro – mersi mersi.. ce primesc special? Sa fie un imac? :D (glumesc desigur), bucurie mai mare decat cea a cameliei cand a vazut ce`am pitrocit nu se exista, deci nici io nu as putea fi imbucurat cu altceva mai misto :) oricum frumos concursul, felicitation! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)