Asta e politică adevărată, nu apă plată aruncată în ochi

Să ne înţelegem din start. Cele două personaje de mai jos, mi se rupe ca unul e mimoză femeie şi celălalt pitecantrop mascul, sunt doi politicieni (mă scuzaţi, nu am găsit alt cuvânt) care, pentru cei care mai ştiu cât e ceasul prin cotloanele politicii, sunt numai buni de scuipat pe legitimaţia lor de parlamentar. Şi ca caracter sunt 0 barat şi ca carieră politică şi ca caca. Nu mai insistăm că ne apucă scârba.

De aceea consider că ce s-a întâmplat în studioul B1 TV este un moment impecabil al politicii dâmboviţene, unul din acele atât de rare momente când îi vedem pe neşte unii aşa cum sunt ei în realitate: nişte bideuri asexuate peste care oricâtă apă tragi tot put de îţi rup simţirile nasului.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E97LmSdA45g]

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Asta e politică adevărată, nu apă plată aruncată în ochi”

 1. Sincer?!
  Oah!
  Yess!
  Mă aşteptam să-i facă cineva ceva asemănător cu ce-a făcut ea, madam Ciocu mic, atunci când şi-a consacrat porecla. A cam scuipat dumneaei pe bunul simţ! Nu că ce-a făcut acum Marinescu ar intra în altă categorie.
  În rest…
  Rău! rău! rău nea Marinescule! Nu te ţigăneşti în văzu’ lumii… (ei, atâta câtă o fost!) dacă vrei să fii luat în serios ca politician.

 2. Pingback: … că nici nu ştiţi ce pierdeţi! « Parlament 2008

 3. Eu-s total de-acord ca amandoi isi merita nu cate-un paharel de apa aplicat tangential la botic ci sa le treaca cisterna prin dormitor, dar. Nu pot sa nu ma intreb cate editii speciale facea Gadea daca asta era inca in Pedeleu :)

 4. Musai să revin… Abia acum, la Imperator am văzut cine a început.
  Sorry! Nici eu nu cred că m-aş fi putut abţine să nu i-o ard înapoi (şi mi-s de felul meu, enervant de calm…. :P)

 5. Pingback:   pledoarie împotrivă — andreanum.org

 6. UTREMUR POLITIC LA BUCURESTI. SFARSITU REGIMULUI BASESCU ALEGERILE NU MAI CONTEAZA BASESCU VA FI CHEMAT IM FATA PARLAMEMTULUI CITITI NEW YORK MAGAZIN LA DESVALUIRI COMENTARII. DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE (VIZITA IN CUBASI SI VENEZUELA . FOTOGRAFII CU FIDEL SI RAUL INCONJURATI DE PIONERI, MAINE CU CHAVEZ) ACEASTA SCRISOARE APARE IN CLIPA.ECOUL,ZIARE.COM,GARDIANUL,ANTENA 3 ,CURENTUL, BADIN BLOG, ANALIZE SI FAPTE, ZIARUL DE IASI,HOT NEWS.AMOS NEWS,ROMANIA LIBERA,CAN CAN,GANDUL SI ZECI DE BLOGURI.

  Serviciul de Informatii Externe
Domnule Razvan Ungureanu
Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general dinNew York, v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte agravante.Anexez doua materiale pertinente in acest caz,
Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune ADEVARUL presedintelui inainte de a fi prea tarziu ,pentru dansul si imaginea tarii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere scuze Romaniei. . In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei srisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU nu demult (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada, de multe ori si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
Domnule director,
Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini ?Deportarea agentului Volodea? ziarului New York Magazin. Robert Horvath New York 28 Noiembrie, 2008 Va rog confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.