PC face ce ştie mai bine: ne face să râdem…

09.09.2008

Later edit: M-am cocoşat de râs când am văzut cât de mişto au făcut mişto cei de la Realitatea de mega-protestul conservelor atomice. Ieri în jurnalul de la 21.oo zice Realitatea: „Vestea că apocalipsa ar putea lovi peste două zile omenirea îi nelinişteşte pe conservatori.” Am râs cu lacrimi…

Aşadar şi prin urmare mâine o să aibă loc cataclismicul experiment fizico-nuclear. Cum putinţa mea de pricepere a ce fac oamenii ăia deştepţi acolo se reduce şi mai cataclismic la căscat de gură, mă voi rezuma doar la ceea ce putinţa mea de înţelegere chiar înţelege cât de cât, dată fiind dimensiunea minusculă a problemei. Şi anume masivul protest al şi mai masivului partid planetar cu sediul în ţara dintre Marea Neagră, Ucraina, Ungaria şi, cu voia dumneavoastră, Bulgaria. Am numit aici PC.

Aşadar şi prin urmare PC protestează împotriva experimentului pentru că, zic ei, cuprinşi de o fenomenală înţelegere a chestiunii în cauză, Pământul cu spaţiul carpato-danubiano-pontic inclus ca TVA în el se va neantiza din cauză dă găuri negre care vor fi născute din cauză dă experiment cu atomi mici şi voioişi.

Aşadar şi prin urmare frisonul neuronal care mă cuprinde tinde exponenţial către ridicol. Pentru că, mai evident decât cota electorală minusculă a conservelor mioritice, experimentul va avea loc fără ca nesimţiţii ăia care au băgat aproape 4 miliarde în complexul subteran să ţină cont de atât de masiv importantul protest PC. Şi apoi, dacă tot o să ne înghită găurile negre, se duce dracu şi electoratul PC în negreala respectivă şi nu o să mai fie cine să aprecieze o poziţie conservatoare atât de mirobolizantă.

Aşadar şi prin urmare există momente în istorie când planeta întreagă îşi ţine răsuflarea. Experimentul cu pricina este unul din aceste momente. Iar PC face ce ştie mai bine: ne face să râdem…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “PC face ce ştie mai bine: ne face să râdem…”

  1. hahaha,ce penibili,il vazui pe senatorul bideu vorbind despre gaura neagra!!mama,se pricepe baiatu! de la bideu la gaura neagra!!depinde la care gaura s-o gindit!:( :(

  2. @Chinezu, cred ca un titlu si mai nimerit ar fi fost „Sa radem cu PC”, ca in vechile glume radiofonice :)

    Bine punctat moshcalifar, parlamentul nostru a devenit o gaura neagra ce a luat nastere un urma experimentului din 89

  3. Stirea de azi de la ora 8 de pe Realitatea a fost extraordinara. Nu m-am putut abtine sa comentez si eu pe subiect. Prostia la romani ajunge la cotele absurdului.
    Totusi, daca o fi ceva adevarat si gaurile negre vor inghiti televiziunile lui Felix?
    Ce ne facem tovarasi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.