Cine vine cu noi sâmbătă la Buzău?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

România joacă sâmbătă la Buzău cu Tunisia, la rugby, meci pe care trebuie musai să îl câştigăm pentru a rămâne în cărţile calificării la Cupa Mondială de anul viitor din Noua Zeelandă. Meciul se va disputa în nocturnă, aş că ora de începere este 20.00. Preţul unui bilet este de fix 5 lei :)

Federaţia Română de Rugby face iar un gest frumos pentru noi şi ne pune la dispoziţie un autocar pentru această deplasare. Plecarea se va face la ora 15 din faţa Federaţiei. Rugămintea mea este ca cei care doriţi să veniţi să vă înscrieţi până vineri, 16 iulie, la ora 12.00 pe adresa de mail media at frr.ro. Ideea e să ne adunăm măcar 30 de oameni pentru că altfel, zău, efortul Federaţiei ar fi cam în zadar :)

Şi cum din momentul în care ajungem la Buzău până începe meciul avem ceva timp, ne vom opri undeva la o crâşmă de prin zonă să executăm ad-hoc un #rugbytweetmeet + #beertweetmeet + #buzautweetmeet :)) Aşa că o să fie fun :D

Rugăminte: dacă voi nu puteţi veni, vă rog să daţi de ştire şi altora, prin blog, prin twitter prin viu grai :D, că poate aveţi tovarăşi care ar vrea să fie alături de tricolori la Buzău. Mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

22 thoughts on “Cine vine cu noi sâmbătă la Buzău?”

 1. s-ar putea sa ne vedem direct acolo :D sa fac un detour in drumul spre casa
  ar fi primul meu meci de rugby in tribuna – happy me!
  doar sa-mi promiteti ca dupa meci, in special pentru ca le vom da bataie tunisienilor si nimeni nu conduce in drumul spre casa, bem cu totii o bere la Buzau ;)
  imi confirm prezenta, aici, pe blog, pana maine seara

 2. pentru a asista la această confruntare vitală pentru tricolori, buzoienii sînt obligaţi să plătească 5 lei, o sumă destul de mică dacă ţinem cont de importanţa partidei. Mai mult, femeile şi copiii vor avea intrarea liberă. Un alt lucru interesant este faptul că toate încasările de la meciul de sîmbătă vor fi direcţionate către persoanele afectate în aceste zile de inundaţiile care au făcut ravagii în mai multe localităţi din întreaga ţară.

 3. @claudia, frumos, that’s the spirit!

  Hai lume la meci ca e frumos si facem si un bine! Mai multi e mai bine ca mai putini! Am zis!

  P.S. Normal ca vin, sper ca e clar pentru toata lumea!

 4. de pe twitter: ” mi-a venit cel mai nastrusnic gand :D sa fac un road trip cu ai mei maine (ne intalnim rar) & seara sa merg cu ei la rugby la buzau :)) ”
  Ce ziceti? strica doi suporteri in plus? :D

 5. Pingback: Vine mâine cineva la Buzău? | GrimCris - Un blog de Florea Cristian

 6. Pingback: Strangers on the Net » România - Tunisia la rugby 56-13. Întrebări?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)