Twilight și Eclipse, sau cum îmi arată filmele că îmbătrânesc

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Alecul meu e în  perioada Twilight acuma. Adică filme cu vampiri, fantasy la greu. Și cum, ca părinte responsabil care am senzația că sunt din când în când, trebe să mai înțeleg și io ce îl coafează pe fiul meu, m-am uitat la filme de astea. Dar într-un mod cam ciudat :)

Prima dată am văzut Eclipse, care am înțeles că e, de fapt, partea a treia a seriei. Abia apoi am văzut Twilight, care, cică, e prima parte. În fine, nu că ar fi contat dacă le vedeam în altă ordine…

Nu mă puneți să vă povestesc depre ce e faza acolo, că nu aveți cu cine povesti :)) E cu vampiri adolescenți, care ba se iubesc, ba nu se iubesc, ba se sug, ba nu se sug (pardon my french :D), de astea. M-am uitat la filme de dragul lui Alecu, pentru că altfel cel mai probabil după vreo 12 minute opream aventura vampiristică :))

Ce a fost interesant la vizionarea celor două filme a fost că mi-am dat seama că, totuși, indiferent cât de țanțoș mă țin io că încerc să țin pasul cu tineretul, m-am cam ramolit. Din punct de vedere cinefilic, firește, :)) din moment ce m-au cam plictisit cele două producții care am înțeles că fac ravagii mondiale.

Trec cele două filme la categoria Apă sfințită. Redau mai jos modul meu de jurizare a filmelor, proaspăt înființat :D

No dă-i pace. Adică numai și numai dacă te lovește o plictiseală cumplită și ai vreme de pierdut să te uiți la el.

Apă sfințită. Adică filmul nu m-a enervat foarte tare, dar nici nu am ținut minte mare lucru din el.

Bere rece. Adică un film bun. Punct.

The shit. Adică un film excelent. Punct.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Twilight și Eclipse, sau cum îmi arată filmele că îmbătrânesc”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)