Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Twilight și Eclipse, sau cum îmi arată filmele că îmbătrânesc

Alecul meu e în  perioada Twilight acuma. Adică filme cu vampiri, fantasy la greu. Și cum, ca părinte responsabil care am senzația că sunt din când în când, trebe să mai înțeleg și io ce îl coafează pe fiul meu, m-am uitat la filme de astea. Dar într-un mod cam ciudat :)

Prima dată am văzut Eclipse, care am înțeles că e, de fapt, partea a treia a seriei. Abia apoi am văzut Twilight, care, cică, e prima parte. În fine, nu că ar fi contat dacă le vedeam în altă ordine…

Nu mă puneți să vă povestesc depre ce e faza acolo, că nu aveți cu cine povesti :)) E cu vampiri adolescenți, care ba se iubesc, ba nu se iubesc, ba se sug, ba nu se sug (pardon my french :D), de astea. M-am uitat la filme de dragul lui Alecu, pentru că altfel cel mai probabil după vreo 12 minute opream aventura vampiristică :))

Ce a fost interesant la vizionarea celor două filme a fost că mi-am dat seama că, totuși, indiferent cât de țanțoș mă țin io că încerc să țin pasul cu tineretul, m-am cam ramolit. Din punct de vedere cinefilic, firește, :)) din moment ce m-au cam plictisit cele două producții care am înțeles că fac ravagii mondiale.

Trec cele două filme la categoria Apă sfințită. Redau mai jos modul meu de jurizare a filmelor, proaspăt înființat :D

No dă-i pace. Adică numai și numai dacă te lovește o plictiseală cumplită și ai vreme de pierdut să te uiți la el.

Apă sfințită. Adică filmul nu m-a enervat foarte tare, dar nici nu am ținut minte mare lucru din el.

Bere rece. Adică un film bun. Punct.

The shit. Adică un film excelent. Punct.

Un comentariu la “Twilight și Eclipse, sau cum îmi arată filmele că îmbătrânesc

  1. pol Reply

    nu esti ramolit stimabile din punct de vedere cinefilic. :)) acele filme sug mai tare ca vampirii din ele :)) … pardon my french (~_^)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.