24.05.2017

Ofertă specială pentru studenţii întreprinzători

Mi-a plăcut din prima proiectul lui Mihai Vînătoru. Dar omul mi-a plăcut mai tare ca proiectul. Pentru că eu aşa judec pe chestiuni de astea. Sper din suflet să îi iasă lui Mihai businessul la care s-a înhămat. Aşa că, atât cât contează, îi dau şi eu o mână de ajutor. Îi dau cuvântul mai jos pentru a prezenta oferta specială pe care o are pentru studenţii întreprinzători.

Binenţeles că vă invit să vă daţi cu părerea despre site şi despre iniţiativă, pe principiul deja enunţat hai să facem Catalogul de neturi împreună :) Mulţumesc.

„Pe scurt, in cadrul site-ului www.e-oferta.ro ofer in mod gratuit 200 Euro tinerilor antreprenori care solicita acest lucru pana la 15 aprilie 2010. Banii se acorda sub forma de credit disponibil in contul de pe site al persoanei interesate, pe care aceasta poate sa-l foloseasca pentru a-si promova firma, produsele sau serviciile, dupa cum considera. Mai multe detalii am pus pe pagina asta.

Prin aceasta initiativa de sprijinire a tinerilor antreprenori din Romania, sper sa le ofer un mic ajutor acelora care au curajul sa porneasca o afacere pe cont propriu. Pe site-ul e-oferta.ro sunt inscrise momentan aproape 10.000 companii din toata tara.”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Catalogul de neturi de duminica: despre folk

Catalogul de neturi: carteasonora.ro si carteaaudio.ro

3 comentarii

 1. marți, 19 ianuarie 2010, 09:57

  bună idee. destul de puține sunt inițiativele de felul acesta, în România

  Răspunde
 2. marți, 19 ianuarie 2010, 10:16

  chiar e tare ideea. Felicitari!

  Răspunde
 3. marți, 19 ianuarie 2010, 10:29

  Multumesc foarte tare Cristian pentru sprijin. Chiar ieri am acordat doua pachete de cate 200 euro credit in cadrul promotiei, pentru doi tineri antreprenori: unul din Rm. Valcea si celalalt din Pitesti. Mai pregatesc o campanie pentru studenti, insa de data asta o sa fie vorba de bani cash (si destul de multi) pe care acestia sa poata sa-i obtina.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *