Gabi intră în blogosferă

În mod normal, la câte un blog nou, perioada de carantină în care io, ca chinezu, îl bag e mult mai lungă. Dar de data asta, prea mi-a plăcut ce zice Gabi ca să o mai frecăm atâta. Plus că, recunosc, m-aţi prins, e moroşan de-al meu şi asta primeşte puncte în plus.

Păi ziceţi şi voi:

„Revenind la Romania și la discursul Președintelui nu pot să nu îi dau dreptate. Ar trebui să fim solidari dar nu în sensul dorit de el. Ar trebui să fim solidari în lupta cu Statul. Hai să facem o grevă fiscală de 30 de zile. Adică să nu plătim nici un ban la stat o lună. Nu credeți că s-ar schimba puțin raportul de forțe? Nu credeți că politicul ar fi puțin mai atent la ce se întâmplă cu oamenii din țara asta?

Singura dată când am observat o urmă de solidaritate la români a fost episodul cu taxa auto. Timide și atent supravegheate de poliție coloanele de mașini cu numere roșii s-au tarât într-o debandadă de claxoane răgușite prin centre de oraș.  Apoi toată lumea s-a dus la o bere sa-și povestească isprava. Eu aș fi făcut altceva.  Aș fi oprit mașinile în mijlocul intersecției, aș fi pus avariile și m-aș fi dus acasă”.

Este că este?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Gabi intră în blogosferă”

  1. Nu, nu este! In caz de greva fiscala statul te indoaie cu penalitatile. Eu asa as face. Daca iti poti permite sa platesti mai mult, fa greva! Iar cu masinile, lasarea lor in intersectie e contrar legii si ti-as ridica-o dupa care ai plati cat nu face s-o iei inapoi.

    But that’ just me! Statul roman in schimb nu poate nici macar sa-si schimbe chilotii singur, normal ca ar ceda la santaj social.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)