Claudiu Lucaci zice sa intrebam conducerea TVR. Deci cum?

Pe Claudiu Lucaci il stiti. E prezentator la TVR 1. A fost si diplomat o perioada si fac precizarea asta pentru ca intotdeauna cand ii citim blogul trebuie sa stim ca, la fel ca orice diplomat ce se respecta, zice una, dar crede alta. Sau, uneori, ne da un fel de crapatura prin care sa ne uitam spre una, alta.

La fel si cu undezbaterea (pe modelul mortului viu undead) de la TVR care, fireste, nu a mai avut loc. Dar sa nu mai vorbim despre asta. Sa vorbim despre dezbaterea finala dintre candidati, despre care Claudiu zice ca nu va avea loc la televiziunea nationala si ca ar trebui sa intrebam conducerea TVR de ce.

Pai cum, mai Claudiu, tot noi sa intrebam? Pai tu unde lucrezi? Daca ai vrut sa ne dai doar un hint despre ceva ce ar putea fi o magarie la TVR, zau daca e fair fata de institutia la care lucrezi. Si cand zic asta, crede-ma ca TVR se afla undeva foarte jos in preferintele mele. Dar, principial vorbind, intelegi my drift?

4 comentarii la “Claudiu Lucaci zice sa intrebam conducerea TVR. Deci cum?

 1. Anonim Reply

  Off, off. Lumea e plina de oameni ca tine, care fac asumptii fara fundament empiric (adica fapte pe care sa iti bazezi inferentele). Daca nu stiai, Regulamentul TVR permite, ba chiar recomanda jurnalistilor care lucreaza in aceasta institutie sa se exprime public cu privire la eventuale derapari neconforme cu standardele jurnalistice, care se intampla in TVR. Eu i-as zice felicitari, pentru ca nu am vazut pana acum alt jurnalist TVR care sa se puna in discutie ceea ce a facut Sassu zilele acestea vizavi de dezbaterile electorale.

 2. chinezu Reply

  @Anonim
  da, asa sunt eu, fac asumptii fara fundament empiric
  :)))))))))))))))))))))))))))))))

 3. Marius Reply

  @Anonim Chinezu isi exprima gandurile pe o tema gandita logic, el nu are nevoie de experienta

 4. chinezu Reply

  @Marius @Anonim
  e misto ca la tvr exista teoretic atata libertate de exprimare pentru angajati
  dar
  hai sa fac o comparatie scurta
  Soparla
  -este ceea ce a facut Claudiu
  Exprimare libera
  – nu sunt de acord cu decizia tvr si rog conducerea sa ne spuna public care e faza
  e o mica, mare diferenta
  dar ce stiu io…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.