Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Mihaela are tot dreptul din lume să spună prostii

Cam mult mişto s-a făcut de doamna Geoană. Bun, e drept că e şi greu să îţi păstrezi obiectivitatea şi să nu o dai în caterincă atunci când o auzi, cu gura semi-cascată, ce spune. Până la urmă e dreptul ei democratic, firesc şi natural de a se face de telecomandă cum crede domnia sa de cuviinţă. La fel cum e democratic, firesc şi natural să fie unii care să o beştelească după placul inimii lor.

Mihaela Geoană este, indiferent dacă îi place sau nu şi indiferent dacă îşi doreşte asta sau nu, înainte de toate soţia lui Mircea Geoană. Inclusiv în apariţiile sale ca preşedinte al ONG care, fără doar şi poate, face lucruri minunate pentru femeile din România, Mihaela tot Geoană este şi datorită certificatului de căsătorie se bucură de mediatizarea cu pricina. Altfel spus, ce zice/face Mihaela este luat la pachet cu Mircea. Sub brandul Geoană.

Mihaela zice că Geoană a fost lucrat energetic. Unii râdem de o asemenea stupizenie, alţii ne facem cruce speriaţi, alţii deplângem starea în care a ajuns o Românie condusă de oamenii astfel “energizaţi”. Da toţi înţelegem că, şi la capitolul ăsta mov sau de alte culori, Mircea a fost mai “prostănac” decât Băsescu.

Mihaela zice că Mircea reprezintă viitorul, iar Năstase şi Iliescu trecutul. Iar cei din PSD, care au un Congres imediat, rânjesc satisfacuţi la gândul că soţia lu’ şefu le-a dat “muniţie” pe care să o folosească împotriva lui, pe principiul “şefu, eu cu tine merg înainte, dar dacă ai şti cât m-am luptat ca să repar ce a stricat doamna cu declaraţiile alea…” sau pe principiul, mai ofensiv, “băi Mircea, ne face nevastă-ta ordine în partid sau ce dracu?”.

Dar, desigur, doamna Geoană are tot dreptul din lume să se exprime. Chiar dacă, atunci când o face, Mihaela vorbeşte prostii.

12 comentarii la “Mihaela are tot dreptul din lume să spună prostii

 1. TVdece Reply

  Nu stiu de ce cred ca ea este cea care conduce destinele “brandului Geoana”.

 2. camil Reply

  nu mă miră declarațiile doameni Geoană în contextul unei Românii superstițioase și adesea destul de retrograde (îmbulzezile de la mai știu eu ce praznic cu moaște sunt definitorii), dar mă îndoiesc că Mircea Geoană mai reprezintă viitorul în PSD. aș paria pe Adrian Năstase mai degrabă

 3. Cristi Reply

  Asta prin tot ce face in public intareste pozitia ‘brandului’ Geoana in categoria prostanacilor :))

  Amintim: Rujat in public, atac energetic, biletel, plans fals, fata pitipoanca pe fecebook, etc..

 4. Ionut Reply

  Off topic, dar tot legat de politica: Tulceanii au decis castigatorul, securistul Stroe l-a dovedit pe Prigoana. Savarsitu-s-a! :D

  Telepatii PDL`ului sunt in fosta doar joia, d-asta n-a mers si acum atacul la neuronul singuratic al lui Stroe!

 5. george Reply

  chiara ma cine a castigat, ca eu am o lene sa intru pe un site sa ma uit :))

 6. chinezu Reply

  @george
  pai cum mai, tu nu ai crezut sondajul de la mine? :))
  stroe e castigat, fireste :D

 7. demostene Reply

  “tacerea ori te face filosof, ori te umple de aur”. oare de ce n-o crede nimeni ?

 8. Theophyle Reply

  Dreptul, da – obligatia, nu!
  Sa-ti bati joc de unul din cele mai mari si mai puternice electorate din Romania, asta nu! In special ca acest electorat l-a sustinut pe Geoana desi a cunoscut “hibele” inclusiv cele familale. Nu sunt pesedist dar recunosc nevoia unei social-democratii sanatoase conduse de oameni seriosi, desi nu-i voi vota niciodata.

 9. chinezu Reply

  @demostene @Theophyle
  io ce sa mai zic acuma… zau ca nu inteleg dorinta asta a unora de a se penibiliza in public…

 10. Ed Reply

  Scuze de off topic: Tu ai probleme cu adCaptcher-ul? Eu tot primesc mesaj ca nu am javascript activat :|

 11. adela Reply

  tvdece, nu mihaela conduce clanul geoana, ci soacra cu placintelele machedonesti, doamna profesoara costea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.