Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Încă n-am văzut ştiri despre hăcuiri cu toporul pe motiv de prea mult fumat

14.03.2008

“În acelaşi timp, felicitări celor care nu fumează sau s-au lăsat de fumat. Tutunul, într-adevăr, dăunează grav sănătăţii. Da’ alcoolul? Încă n-am văzut ştiri despre hăcuiri cu toporul pe motiv de prea mult fumat, de exemplu.”

Evident şi impardonabil, pentru o asemenea afirmaţie Tiribonflax intră de azi în blogroll la chinezu.

0 comentarii la “Încă n-am văzut ştiri despre hăcuiri cu toporul pe motiv de prea mult fumat

 1. hadean Reply

  Sincer chineyule, eu am vazut (Pro, ora cinci, deci poate sa nu fie chiar adevarat) despre unu’ care a bagat cutitu-n tac-su pe motiv ca nu a vrut sa-i dea o tigara. Bine, tot pe fondul betiei, e drept-:)

 2. hadean Reply

  “y” e “z”.

 3. Vania Reply

  Eu am ciopârţit pe unu’ cu toporul pentru că nu vroia să fumeze, dar asta a fost ceva excepţional. De regulă, folosesc briceguţul, producând leziuni minore.

 4. Andrei Monciu Reply

  Sunt de acord sa se interzica si alcoolul si tzigarile :), mare lucru. Faza e ca alcool nu te obliga nimeni sa bei cand bea el, dar cand tu fumezi pui pe cei din jur sa inhaleze fumul pe care tu il tragi in pieppt si apoi il scoti afara, fum care e mult mai daunator decat cel inhalat de fumator. Fumatul pasiv este mai periculos decat cel activ.

 5. tiribonflax Reply

  plecaciuni, chinezu san :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.