Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Despre vedete, vedetism și alte căcaturi de astea

Vă spuneam zilele trecute că e destul de ciudat să când eu, în calitatea mea de chinezu 2.0, dau interviuri pentru presa tradițională, că ceva se rupe la intersecția celor două lumi, deși cred în continuare că e foarte important să facem intersecții de astea. Azi mi-a mai apărut un interviu în Revista Glare. Care îmi confirmă teoria enunțată anterior în care spun că parcă nu sunt eu ăla care vorbesc acolo :)

Dar io despre altceva vreau să vă vorbesc. Despre vedetism și vedete. Niște noțiuni care nu numai că îmi repugnă, dar mă fac să zâmbesc dulce-amar. Pentru mine, ca să fiu bine înțeles și să vă dați seama de sistemul meu de referință, singurele vedete din viațea mea sunt Mara, Alex și Adina. Ei sunt superstarurile existenței mele. Restul sunt oameni. Mai simpatici, mai prostuți, mai cretini, mai gherțoi, mai prieteni, dar oameni. Atât.

Țin minte că Alecu meu, când m-a văzut pentru prima dată la televizor, m-a întrebat oarecum fâsticit: ”Tati, tu ești vedetă acuma?”. M-am cutremurat și i-am fixat un întreg sistem de valori printr-o lovitură dură și ireparabilă. I-am spus: ”Băi, tată, tu cum crezi că miroase căcătul unei vedete?”. După un moment de perplexitate, Alecul meu a zis doar ”aaaaaaaaaaa” și de atunci nu mai are nici o problemă cu vedete, vedetisme and shit.

Capisci?

3 comentarii la “Despre vedete, vedetism și alte căcaturi de astea

 1. Jamilla Reply

  rad s amor, nu alta :)))) nu stiam ce nu-mi pusca mie, la inceputul articolului, dar finalul e de-a dreptul cutremurator :)))))))

 2. Vlad Reply

  Eu zic asa…vedetele sunt persoanele cunoscute. Mai vin cu o intrebare…DE CE sunt cunoscute?
  Pentru ca se uita lumea la ele si le place….
  De ce sunt cunoscute “persoane” ca Nikita si Naomi?….Ca e bine sa ne uitam la oameni mai prost ca noi. Avem impresia ca suntem superiori ;)….sub principiul… “Ma uit la ala ca e prost, nebun sau full of shit…eu clar nu sunt asa”.
  Mai merg un pas si un pic off-topic…De ce e Apropo TV duminica la 13:00? Ca e lumea plecata la piata :D

 3. alevx Reply

  Modestie falsa. Printre altele oamenii vor recunoastere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.