Restricţionăm sau nu blogurile care nu ne convine?

Întrebarea mi-a fost inoportunată pe ym de Lovin, acest Robin Hood al blogosferei mediatice (dacă o fi existând aşa ceva), care parcă şi-a făcut un titlu de nobleţe absolută în a trage săgeţi către tot ce înseamnă instituţie de presă, parcă pe principiul haiducesc să luăm de la bogaţi şi să dăm la săracii care sunt angajaţi la bogaţi (if you know what I mean :D).

Lovin zice că cei de la Adevărul Holding au blocat accesul la blogul lui. Şi purcede la un sondaj prin online dacă şi cu pacă.

Io zic aşa:
1. Dacă şi numai dacă e adevărat, cei de la Adevărul Holding s-au cam penibilizat. Una la mână pentru că l-au făcut erou pe Lovin, ceea ce mă îndoiesc profund că îşi doreau, doi la mână că, oricum, angajaţii de acolo (cei vizaţi, practic) oricum pot citi ce zice Lovin (şi chiar o să o facă şi mai abitir de acum înainte) din alte părţi (că doar nu la Adevărul a început şi se termină internetul).

2. De principiu, să restricţionezi blogurile care nu îţi convin, indiferent ce fel eşti (corporaţie, butic, simplu băgător de seamă) e de trei lei. Pentru că acum să ai pretenţia că poţi controla informaţia este, blajin spus, ridicol. Şi cu cât eşti mai mare şi mai dezvoltat, cel mai probabil că ai nişte costuri mult prea mari ca să faci acest lucru, referindu-mă aici nu numai la bani, cât la imaginea în interiorul organizaţiei, imaginea externă, resursele de timp cheltuite aşa, nervii etc.

17 comentarii la “Restricţionăm sau nu blogurile care nu ne convine?

 1. windwhisperer Răspunde

  le mancam ;)

 2. Tiberiu Lovin Răspunde

  Chinezu: Multumesc pentru raspuns :) .

  Wind: o idee buna :) .

 3. rasebo Răspunde

  Fără supărare, dar corectează titlul. Care este.

 4. chinezu Răspunde

  @ rasebo
  sa mori tu ca nu asa am vrut io sa scriu?
  fara suparare

 5. chinezu Răspunde

  @ rasebo
  adevarul e ca nici io nu ma prind de multe ori de ce scriu chiar io :D

 6. chinezu Răspunde

  zau daca in comentariul anterior am vrut sa fac o aluzie la adevarul holding :D

 7. Bluarto Răspunde

  Dacă şi directorul editorial de la Adevărul, Adrian Halpert, a recunoscut, trebuie că e pe bune. Sau nu?

 8. paulgsandu Răspunde

  eu zic ca decat sa fi restrictionat accesul la blog, mai bine ii taiau apa rece – ar fi fost mult mai eficient, dintr-un punct de vedere, si mult mai democratic:)).
  Dar, totusi, zic, sa nu le dam idei, ca oamenii astia de la adevarul – daca, zic si eu, chiar asa este – inseamna ca nu stiu multe.

 9. chinezu Răspunde

  @paulgsandu
  buna asta, buna :D

 10. Denisa Răspunde

  E pe bune, am cerut o părere de la persoana care lucrează cu contul de Twitter @Adevarul şi răspunsul a fost: nu pot accesa linkul.
  Iete: http://twitter.com/Adevarul/status/2221233140

 11. puschea-pe-limba Răspunde

  http://www.adevarul.ro/articole/estetica-prostiei-la-liderii-romanilor.html
  dati nava la comentarii! acolo inca se mai poate:-)

 12. dadatroll Răspunde

  Deasemenea si pe alea care nu ne convin.

 13. Nadia Dincovici Răspunde

  My dear dear dear, clar a o problema cu adevarul istoric si deontologia presei. Daca nici intre noi n-o respectam… mai ales ca suntem in breasla si stim toate trucurile posibile!
  Lovin zice că cei de la Adevărul Holding au blocat accesul la blogul lui- scrii tu. Eu zic ca eu zic, si daca te superi si daca nu. Imi poti sterge linistit comentariul, nicio suparare, dar te rog, nu inainte de a te uita pe acest link, dovada unui interludiu pe aceeasi tema pe care tocmai l-am avut cu Hotnews. Si la care agentia a reactionat cat se poate de corect, fie si in ceasul al 13-lea….better later then never…
  http://busylancer333.wordpress.com/2009/06/19/hotnews-drept-la-replica/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: