Restricţionăm sau nu blogurile care nu ne convine?

Întrebarea mi-a fost inoportunată pe ym de Lovin, acest Robin Hood al blogosferei mediatice (dacă o fi existând aşa ceva), care parcă şi-a făcut un titlu de nobleţe absolută în a trage săgeţi către tot ce înseamnă instituţie de presă, parcă pe principiul haiducesc să luăm de la bogaţi şi să dăm la săracii care sunt angajaţi la bogaţi (if you know what I mean :D).

Lovin zice că cei de la Adevărul Holding au blocat accesul la blogul lui. Şi purcede la un sondaj prin online dacă şi cu pacă.

Io zic aşa:
1. Dacă şi numai dacă e adevărat, cei de la Adevărul Holding s-au cam penibilizat. Una la mână pentru că l-au făcut erou pe Lovin, ceea ce mă îndoiesc profund că îşi doreau, doi la mână că, oricum, angajaţii de acolo (cei vizaţi, practic) oricum pot citi ce zice Lovin (şi chiar o să o facă şi mai abitir de acum înainte) din alte părţi (că doar nu la Adevărul a început şi se termină internetul).

2. De principiu, să restricţionezi blogurile care nu îţi convin, indiferent ce fel eşti (corporaţie, butic, simplu băgător de seamă) e de trei lei. Pentru că acum să ai pretenţia că poţi controla informaţia este, blajin spus, ridicol. Şi cu cât eşti mai mare şi mai dezvoltat, cel mai probabil că ai nişte costuri mult prea mari ca să faci acest lucru, referindu-mă aici nu numai la bani, cât la imaginea în interiorul organizaţiei, imaginea externă, resursele de timp cheltuite aşa, nervii etc.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Restricţionăm sau nu blogurile care nu ne convine?”

  1. Pingback: Sondaj: restricţionăm sau nu blogurile? : Reporter Virtual

  2. eu zic ca decat sa fi restrictionat accesul la blog, mai bine ii taiau apa rece – ar fi fost mult mai eficient, dintr-un punct de vedere, si mult mai democratic:)).
    Dar, totusi, zic, sa nu le dam idei, ca oamenii astia de la adevarul – daca, zic si eu, chiar asa este – inseamna ca nu stiu multe.

  3. My dear dear dear, clar a o problema cu adevarul istoric si deontologia presei. Daca nici intre noi n-o respectam… mai ales ca suntem in breasla si stim toate trucurile posibile!
    Lovin zice că cei de la Adevărul Holding au blocat accesul la blogul lui- scrii tu. Eu zic ca eu zic, si daca te superi si daca nu. Imi poti sterge linistit comentariul, nicio suparare, dar te rog, nu inainte de a te uita pe acest link, dovada unui interludiu pe aceeasi tema pe care tocmai l-am avut cu Hotnews. Si la care agentia a reactionat cat se poate de corect, fie si in ceasul al 13-lea….better later then never…
    http://busylancer333.wordpress.com/2009/06/19/hotnews-drept-la-replica/

  4. Pingback: Still taking hydrocodone while pregnant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.