24.04.2017

Vaaaaai, ce îmi place Dâncu ca blogger…

Serios. Îl citesc de fiecare rară dată când scrie pe blog. Pentru că de scris scrie excepţional. Şi, vă daţi seama ce bun îs, reuşesc să fac abstracţie de trecutul său pe funcţie politică, al cărui bilanţ e sublim dar lipseşte cu desăvârşire. Dar de scris scrie, categoric, impecabil.

„Pupincurismul la români este tehnică, dar pentru unii se apropie de artă. Si nu ar fi nimic dacă pupincuristul nu ar face pauze de respiraţie când işi învârtoşează limba şi injură, căutând duşmani presupuşi puntru dosul pe care-l lustruieste, cu gândul de a face plăcerea completă celui masat. Pe malurile Dâmbovitei pupincurismul este dinamic, concurential, competitiv şi mai usor de suportat. Cel care-l practică vrea să ia locul cuiva, se vede şi este acceptabil, in fond, politica este competiţie.”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Voi mai ţineţi minte de ce v-aţi făcut bloggeri?

Erika răspunde foarte bine la tratament

Niciun comentariu încă

 1. gigel
  vineri, 23 ianuarie 2009, 09:57

  pacat ca scrie rar , il citesc cu placere

  Răspunde
 2. vineri, 23 ianuarie 2009, 14:48

  pai, sa nu uitam un lucru: Dancu este un profesor universitar. Asa ca… omul are ce spune, si are si argumente. Solide., Nu genul ” ca asa vreau io”…

  Răspunde
 3. duminică, 25 ianuarie 2009, 04:30

  S-a inspirat dintr-o povestire erotica. Iar d-lui Mcgogoo ii reamintesc ca oricine cu ceva capital($) sau recomandari politice puternice poate ajunge profesor universitar(vezi si Udrea Elena).

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *