Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vaaaaai, ce îmi place Dâncu ca blogger…

Serios. Îl citesc de fiecare rară dată când scrie pe blog. Pentru că de scris scrie excepţional. Şi, vă daţi seama ce bun îs, reuşesc să fac abstracţie de trecutul său pe funcţie politică, al cărui bilanţ e sublim dar lipseşte cu desăvârşire. Dar de scris scrie, categoric, impecabil.

“Pupincurismul la români este tehnică, dar pentru unii se apropie de artă. Si nu ar fi nimic dacă pupincuristul nu ar face pauze de respiraţie când işi învârtoşează limba şi injură, căutând duşmani presupuşi puntru dosul pe care-l lustruieste, cu gândul de a face plăcerea completă celui masat. Pe malurile Dâmbovitei pupincurismul este dinamic, concurential, competitiv şi mai usor de suportat. Cel care-l practică vrea să ia locul cuiva, se vede şi este acceptabil, in fond, politica este competiţie.”

0 comentarii la “Vaaaaai, ce îmi place Dâncu ca blogger…

  1. gigel Reply

    pacat ca scrie rar , il citesc cu placere

  2. McGogoo Reply

    pai, sa nu uitam un lucru: Dancu este un profesor universitar. Asa ca… omul are ce spune, si are si argumente. Solide., Nu genul ” ca asa vreau io”…

  3. Ion de la Chiuiesti Reply

    S-a inspirat dintr-o povestire erotica. Iar d-lui Mcgogoo ii reamintesc ca oricine cu ceva capital($) sau recomandari politice puternice poate ajunge profesor universitar(vezi si Udrea Elena).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.