Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Leapşă: Prima carte citită

Zău dacă mai ţin minte care a fost prima carte citită… Probabil o fi fost vreuna de aia pentru copii, căci am aflat mai în tinereţe că începusem să buchisesc de pe la 4 ani… Dar, pentru că iYli mă întreabă într-o leapşă, hai că încerc să mă strofoc să îmi aduc aminte măcar în mare :))

Au făcut teribilă impresie asupra mea 2 cărţi pe care şi acum le consider aproape de sufletul meu :) Prima cred că a fost “Povestiri istorice“, aia în format mai mare (sau, cel puţin, aşa mi se părea mie atunci…), în paginile căreia mă pierdeam ore întregi şi mă înflăcăram de faptele de vitejie ale eroilor de pe acolo :))

Imediat după aia au fost “Aventurile lui Habarnam” care m-au acaparat 1000% :)) Căci isprăvile personajelor cu nume caraghioase se potrivea perfect pe mintea mea de atunci :))

Iar mai apoi “Cei trei muşchetari” au fost cartea mea de căpătâi :D Dar deja eram mare, aveam vreo 9 ani, aşa că e altă poveste :))

Dau leapşa mai departe Mădălinei, Oanei şi Lianei :)

11 comentarii la “Leapşă: Prima carte citită

 1. pietricel Reply

  Povestiri istorice, daaaaa! Vantul prin salcii a fost de fapt cartea mea de capatai:) apoi am dat-o pe O mie si una de nopti, dar deja eram a patra si nu prea intelegeam subtilitatile de acolo:)

 2. Larisa Reply

  aaa, cati copii o fi incantat cea cu “Povestiri istorice’!? Una in format A3, parca…uite, ca mi-ai adus aminte de ea… si de vremurile copilariei. :)

 3. A.Dragos Reply

  Prima carte citit a mea a fost tot cu niste povestiri istorice, era o carte mica, rosie, foarte fain scrisa care am citit-o cu mare placere. Ii fac o poza cand ajung acasa si o voi pune sa vedem daca e aceeasi. :)

 4. Adrian SM Reply

  Prima carte citită cred că a fost un manual de istorie antică, scăpat ca prin minune la inundaţiile din 1970. Apoi Dumbrava minunată a lui Sadoveanu… :)

 5. alex mazilu Reply

  Kornei Ciukovski – Doctorul Aumadoare
  Cata vreme a trecut…

 6. Nicoleta Reply

  Printul Fericit- Oscar Wilde :)

 7. adinel Reply

  Nu stiu daca prima, dar printre primele a fost sigur Winnetou. Prima, da, abecedarul :)

 8. Iustinian Nanu Reply

  Prinţ şi cerşetor de Mark Twain a fost prima mea carte citită, complet. Apoi ce-a de-a doua a fost, dacă nu mă înşel, Aventurile lui Hanarnam de Nikolai Nosov(preferata mea).

 9. oana Reply

  Dovada ca am luat leapsa :) http://wp.me/pQlem-9T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.