Am nevasta şi deşteaptă şi frumoasă. Da, mă puteţi invidia!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

mba-adina

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Am nevasta şi deşteaptă şi frumoasă. Da, mă puteţi invidia!”

  1. Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Dar zic sa pui si o foto…..sa vada lumea ca intr-adevar e si frumoasa!!!!!! ca pe aceasta nu se vede si nici macar n-ai facut un semn (un cerc). Felicitari Adina si la mai mare!!!! Tb sa uzi diploma!!!

  2. Ce sa mai, noroc cu ea, ca de nu, ar fi vai s-amar de capu’ tau….. :):):):). ESTI O SUPER MESERIASA, CUMNATZICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

  3. Io-s cu Teo, “unii dintre noi stiau”. Da’ sa-ti spun faza tare, mie mi-a spus un sef “ai vazut mah, nevasta lu’ chinezu cu blogu’ e “cum laudae” :)

    Felicitari sotiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)