Va multumesc pentru #reascultare

Uite ca luat cu alte alea am uitat sa va spun despre unul din cele mai frumoase lucruri (daca nu cel mai frumos) care mi s-a intamplat de cand mi-am facut cont pe twitter. Si anume (si o zic/scriu din nou cu mare placere) #reascultare.

Am creat tagul #reascultare din joaca. Pentru ca m-a napadit melancolia cand am ascultat pentru a nu stiu cata oara Metallica – Master of Puppets si mi-am dat seama ca in continuare piesa asta ma tulbura teribil. Asa ca am inceput sa pun niste piese sub acest tag. Asa, ca un fel de amintiri din tinerete… Si a inceput o adevarata frenezie pe twitter. In cateva ore s-au strans peste 500 de piese… Un playlist fenomenal. Si in continuare lumea pune piese pe acest tag.

Florin Puscas a facut un gest minunat si a creat un playlist pe YouTube cu primele 200 de piese propuse pe #reascultare (am inteles ca asta e limitarea YouTube). Cei de la muzicadevest.ro au creat si ei un playlist pe site la ei pornind de la #reascultare. TheFUA a zis la un moment dat, in stilul lui, ca #reascultare este primul moment in care  a vazut ca twitterul e util la ceva :) Mult spus, dar pe undeva are dreptate…

Multumesc tuturor celor care au facut din #reascultare ceva la care sa ma intorc mereu si mereu :)

8 comentarii la “Va multumesc pentru #reascultare

 1. klubbingman Reply

  :) buna ideee man, lasa ca si eu am incercat (cred ca am si reusit ) sa creez tag-ul #tweetfuck dar nu s-au prea ”inghesuit” atat de mutlti :))

 2. Titus Reply

  Felicitari pentru Hashtagul asta :) Ai dus Twitterul din .ro cu un nivel mai sus. Foarte tare!

  A funcționat tocmai pentru ca oamenii l-au simțit sincer și dezinteresat. Dacă era făcut de o casă de discuri sau de un blog de profil, mă îndoiesc că ar fi avut succes. Eu unul am învățat ceva din #reascultare – sau mai degrabă mi-am întărit. Social media funcționează când ești 100% sincer și 100% there. Altfel, lumea te simte că ascunzi ceva :) și nu se bagă.

 3. uberVU - social comments
 4. sabinaland Reply

  eram la munca si piesele de pe #reascultare mi-au facut ziua mai usoara :)

 5. newdada Reply

  Asadar,
  reascultare sa fie:
  #reascultare:
  http://www.youtube.com/watch?v=R4-kPTVYWc8

 6. Catalina Reply

  Cate piese am pus si eu la reascultare …un car ! Merci de #reascultare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.