Cand nu le mai citeau oamenii gaselnitele din ziare, s-au reinventat pe bloguri

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

„De la bun inceput, blogosfera a fost clar acaparata de-o mana de jurnalisti, indivizi cu studii in jurnalistica sau aspiranti in mass-media (asa-zisii probloggeri). Spun acaparata, fiindca mai toti pinguinii astia cunosc bine mecanismele de publicitate si evita din rasputeri sa propage stirile dincolo de cercul lor stramt de interese. In care vezi doar gusteri din aceeasi gasca sau gusterii din lumea influenta pe care ii ataca, cu scopul evident de-a se intra in cercul vicios (dar atat de aducator de roade) al reclamei reciproce.

Cand nu le mai citeau oamenii gaselnitele din ziare, s-au reinventat pe bloguri, in care-si publica fraudulos informatiile si barfele aflate in cercurile prin care se invart. Legea nici nu ar trebui sa permita linkurile directe dintre paginile ziarelor la care lucreaza cu blogurile lor personale, fiindca e conflict de interese si publicitate preferentiala.”

Zice Cristi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Cand nu le mai citeau oamenii gaselnitele din ziare, s-au reinventat pe bloguri”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)