The Festival of Friends la Starbucks Romania

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Foarte, foarte misto seara de ieri de la Starbucks Romania (Pta. Victoriei, inspre Titulescu). Unde a cantat Liviu Bocaniala. L-am auzit pentru prima oara si mi-a placut din prima. Atmosfera a fost una placuta, intre prieteni. A fost si faina nebuna Narcisa Suciu (vreau sa va raportez cu aceasta ocazie ca Cisa nu s-a schimbat deloc din liceu, tot la fel de adevarata e) si suava Paula Selling.

The Festival of Friends din titlu se refera la o excelenta piesa a lui Liviu. Pe youtube am gasit insa altceva. Merci tare mult, Lia, pentru invitatie.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3ZtWVBy8xOg]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “The Festival of Friends la Starbucks Romania”

 1. Fara legătura cu postarea ta dar trebuie!!Daca ai cinci minute libere mergi pe blogul lui Cabral, citeşte ultima postare. O primată care circula printre noi a atacat familia lui Cabral într-un mod incalificabil. Ai sa vezi. Plimbăreţii pe bloguri au ripostat cum au ştiut fiecare. Aia de fac trafic.
  In naivitatea mea cred ca si blogarii adevăraţi trebuie sa vorbească acum. CUM?:
  Găsiţi primata si puneţi poza ei pe blogurile voastre cu comentariul personal aferent.
  Nu pentru Cabral care in decenta lui proverbiala a omis sa nominalizeze animalul, pentru mine. Vreau sa îl privesc in ochi cel puţin virtual si sa îl acopăr de tot dispreţul de care sunt capabil.
  Jegatania pe lângă răul făcut lui Cabral a muscat din demnitatea de a fi roman.Din demnitate mea.
  Acest mesaj este pentru toţi blogarii care se întâmpla sa treacă pe aici.
  Nici o “leapsa” pe tema asta nu ar fi de prisos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)