Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dragi tovarăşi şi băi, preteni!

05.05.2008

Am revenit cu o nespusă senzaţie de revenire. Am dispărut din anvizajeul vostru pentru simplul motiv că aşa am vrut io. Adică am fost plecat la Cugir să îmi recuperez piticii şi m-am întors în Bucureşti sâmbătă seara. Moment decisiv în care, abia ajuns în zona capitalistă cu semnal, am fost tentat să iau lap topul şi să mă dau pe net. Moment decisiv în care mi-am zis în sinea mea de sieşi “mă laşi, băi????”. Adică cum? Imediat să mă mănânce palmele să intru pe net? Păi să mă las io aşa dus de nas şi de simţire de netu ăsta? Aşa că i-am spus sinelui însuşi să se ducă la plimbare şi am refuzat oferta lui de a deschide lap toapa.

Drept pentru care am fost la cumpăraturi cu fameleonul şi m-am uitat toată ziulica la sport. Mă opresc cu lehamitea de rigoare doar asupra epocalului meci Dinamo – Steaua, când am simţit cum vibrează în mine simţirea patriotică că un astfel de hal de echipe ne vor reprezenta în cupele europene. Cu un Bratu magistral când a luat steagul şi s-a înrolat subit în Wermacht trăgând cu mitraliera în galeria stelistă şi cu un Lovin pentru care fair playul este doar un moft bun de pus pe bannere la începutul meciului, din moment ce nu a mai dat mingea înapoi dinamoviştilor care au trimis intenţionat în out. Daaaaaaaaaaa, avem un fotbal magnific. Vai de cornerul nostru…

0 comentarii la “Dragi tovarăşi şi băi, preteni!

 1. mihnea Reply

  hai ca eu am ras la meci. au fost vreo 2 faze absolut clasice. cand lovin a dat mingea in banca tehnica a dinamo-ului de erau aia sa iasa pe teren mai sa-l casapeasca, sau cand a tras banel de la vreo 20 de m cu zid de o persoana si i-a futut aluia una in cap de nu s-a vazut :)) cam cat de prost trebuie sa fii ca sa dai spre poarta si sa lovesti ‘zidul’ de un om???

  ah, da, si au jucat ambele echipe oribil si s-au faultat in draci. ata ete. nu mai sunt stelist de nu stiu cand.

 2. Andrei Monciu Reply

  eu am vazut rezultatul pe un baner la ceva televiziune, am zis ca nu merita sa ma uit. Apropo sa stii ca e bine sa te deconectezi si de blog si de net, eu am facut-o 1 saptamana si ioai Doamne bine a fost sa nu scriu sa nu-mi bat capul si dinastea, mi-a picat bine, mai ales ca acuma am venit cu idei noi :)

 3. Ioan Usca Reply

  Iată că apelurile noastre n-au fost zadarnice şi febra tastaturii a revenit!,,,

 4. sfinx667 Reply

  Bine ai revenit, cu forte praospete ! In rest, ma abtin, imi trebuie niste zile sa-mi revin, hai ca recunosc, sunt stelista, sunt dezamagita, sunt najpa de multe cele neputinte ce mi-au tulburat simtirile, si tot mi-au ramas farame de putere sa ma tarasc in fata monitorului, sa va citesc pe toti cei care veti reusi sa-mi distrageti atentia de la gustul amar, etc, etc…. in fine, renunt la a mai pune patima si zel, ma detasez de fotbalul romanesc si ma teleportez naibii pe pistele f1, poate reusesc sa-mi revin, poate, cine stie…
  respecte,
  Sibilla

 5. candid Reply

  Chestia asta cu fotbalul romanesc se rasfringe asupra politicii romanesti, avem cabotini si in fotbal si in politica.
  Ma tem ca la o analiza mai perspicace nu avem altceva decat fotbalul, politica, economia, si viata pe care cei mai multi o meritam!

 6. anca Reply

  no,bine ca te-ai intors! aseara o fost pentru prima data cind m-am bucurat ca o cistigat dinamovistii! va imaginati,daca ar fi cistigat steaua, cum “inunda” tv boier cacareaza?si mai cistiga si ceva procente electorale:)

 7. Yane Reply

  pai da, meciul a fost degeaba. fazele cu zidul de un om, cu lovin jucator cinstit, ca Bratu de altfel ne fac mandrii ca suntem bloggeri nu fotbalisti profesinonisti(romani)
  @candid – pai cum se zice, la fotbal, politica si agricultura ne pricepem cu totii.

 8. inbonobo Reply

  ai un sine foarte slab matale. sinele meu nu accepta refuzu’. zice chestii la genu’ “ai un blog de tot rahatu’, uita-te la el, zici ca-i blog de maimuta”

  in fine, am unu’ si pe blogspot, ii zice AlsoSprachZamolxis, da’ si de ala mi-e rusine, intr-un fel metafel. cand mai vine sinele la tine, zi-i “eu nu fac pipi cu piticul”, am observat ca la al meu merge si asta.

 9. manole Reply

  Bine revenisi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.