Repetaţi dupa mine până vă intră bine în cap!!!

Cum sunt la multe sute de kilometri de jegul care fecundă acum prin Capitală, parcă am un ochi niţeluş mai obiectiv (vorba vine…). Dar, cu toată obiectivitatea mea exprimată mai colea, singurul lucru la care mă duce capul şi care mi se şopteşte sie însuşi în urechea internă a creierului meu e doar sonoritatea absolut magnifică a numelui noului executiv:

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

Guvernul Boc

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

26 thoughts on “Repetaţi dupa mine până vă intră bine în cap!!!”

 1. Si daca ai sti ce inseamna in tiganeste „boc”… Adrian Paunescu a publicat in Flacara de acum vreo 25 de ani (in paginile special dedicate Cenaclului Flacara) o fraza inaltatoare , cam asa… „Cum se spune in turceste Cenaclul Flacara? Benim BOC”. A primit curand traducerea!

 2. Am plecat sa guvernam
  BOC, BOC SA-NALTAM
  Cand baronii nu-s acasa
  BOC, BOC SA-NALTAM
  BOC, BOC SA-NALTAM
  BOC, BOC SA-NALTAM
  BOC, BOC SA-NALTAM . . . .

 3. Pingback: Guvern, tată ! « Moshe & Mordechai blog

 4. Bai frate da’ chiar atata lipsa de originalitate n-am vazut de cand sunt!
  Pai cand toata lumea spunea ca ne-a ajuns un Razgandeanu, poc-boc inca unul!!

 5. E ca o incantaţie, aşa că adaug ceva neapărat necesar…
  NU guvernul Boc
  NU guvernul Boc
  NU guvernul Boc
  Poate ajunge unde trebuie înainte de investitură. Asta, incantaţia…

 6. @vogel: cea mai tare colinda!!! :D
  @cosminoc: mai degraba o sa vina guvernul fasole (de la care toti facem part si constipatie) si apoi gata cu totul.. guvernul se desfiinteaza… parlametul ia foc… etc etc (ca intr-un film politic; totul de mai sus e metaforic spus).

 7. Razgandeanu care este…daca stia care ii miscarea ce urma sa o faca bravo lui a facut exact ce ia spus Marinelul: „Tati, vezi ca iar te impingem in fata sa avem credibilitate, da te dai lovit si vine Boc-Poc in locul tau, ca oricum ai sai’de anisori trecuti…” voi( eu nu am fost la vot) ati votat ei fac ce vor !

 8. Scuzati ca nu sunt la subiect dar bocul cel mare vine de la New York.

  SOBOLANII DANSEAZA LA NEW YORK, IN JURUL POMULUI DE CRACIUN
  ( Cadoul lui Basescu trimis lumii civilizate )

  ( „New York Times: primaria obligata sa preia o cladire a statului roman infectata de sobolani”
  La prima vedere o asemenea afirmatie pare hazardata sau cel mult o licienta jurnalistica. Dar spre surprinderea mea si dupa cum veti vedea si a dumneavostra titlul acestui articol are acoperire factuala. Documentul prezentat cititorilor este unic si nu cred are precedent in istoria diplomatiei politice sau culturale. Iata despre ce este vorba . In centrul cartierului diplomatic al metropolei americane in perimetrul careia se gasete ONU se ridica cladirea oficiala a statului roman. Exact sub steagul tricolor si al stemei nationale, adica la intrarea de pe 3 Avenue, diplomatii sau turiistii din inteaga lume se trezesc in fata unei spectacol absolut inedit. Sobolani se misca printre gramezi de gunoaie neridicate cu anii in plinul zilei, reprezentand un pericol major de infectie. In timpul noptii pentru cei care nu acorda atentie mirosului patrunzator, pericolul, de a fi muscati si sansa de ajunge la spital este evident. Aceste fapte nu sunt produsul
  imaginatiei
  mele de cineast .Ele sunt descrise de inspectorii unui departament specializat.care sa prezentat pe data de 4 Decembrie (adica in scurt timp dupa ziua nationala si alegeri) la cladirea”infectiei nationale” .Raportul de trei pagini care mi-a fost faxat sta la dispozitia mediei si a oricatei persoane interesate. Folosind o terminologie specifica raportul constata : „o activa activitate a sobolanilor” „semnale si miros specific” ,”gauri i jurul unui copac asezat in fata sediului” „sase sobolani vizualizati” „sobolani pe 3 Avenue”
  Inainte de a da explica cum murdaria ,jegosenia si lipsa de civilizatie elementara ne fac de rasul lumii, trebue sa fac o observatie preliminara. In New York proprietarii ciadirilor au obligatia de a asigura curatenia in fata cladirii lor, in timp ce „sanitation” sau gunoierii ridica pungile de gunoi ,de obicei in timpul noptii. Trebue remarcat de la inceput ca in persoanele responsabile cu curatenia si ordinea diplomatilor nostrii , nu cunosc aceste lege elementara. Chiar in cursul zilei de astazi am fost pus la punct , de un aparator al liberei circulatii a sobolanilor, care mi-a explicat ca curatenia este obligatia primariei. Aceaste confuzii tipice ale unor indivizi care nu au nici o ideie pe ce lume traiesc si care vin aici numai la furat si cumparaturi, va avea dupa veti vedea in continuarea, consecinte fatale.
  Pagina doua a documentului, descrie consecintele refuzului de integrare in lumea civilizata. Pe scurt incep sa curga amenzi in ritm amenitator incepand cu 2000$. Daca crescatorii nostrii de sobolani nu reusesc sau nu vreau sa scape de ei, Health Deparment se ocupa de ei si face curatenie .Pentru fiecare zi de curatenie plata este de 1000$ pe zi. Este greu sa aproximez cat va costa operatia de curatire de sobolani care au infectat o cladire de 16 etaje, de sus pana jos.Ii las pe altii sa o faca. Faza ultima reprezinta preluarea de catre stat, a proprietatii. Voi demonstra cu argumente greu de combatut ca reprezentantii dezmatului si a mizeriei vor avea sfarsitul meritat Vina pentru pierderea proprietatii de catre statul roman nu este a mea. De vina sunt doar sobolanii. Asigur pe toti ca inchidera acestui simbol al securitatii causiste nu va fi considerata ca o pierdere si va fi primita cu mare bucurie de toti romanii de pe aceste meleaguri.
  Daca mizeria din jurul cladirii ar putea fi rezolvata, situatia cea din interor este fara iesire. Scursura mahalalelor care reprezinta astazi Romania si-a imaginat ca un bloc de 16 etaje poate fi administrat si curatat fara oameni de seviciu.Trocul manelist vajaind in capul unor indivizi de la marginea societatii, cere ca nevestele celor din administratie sa faca ceva curatenie in birouri,iar garzile speciale care sunt inarmate ca sa apere cladirea, sa faca curatenie in afara cladirii.Deci garzile trebue sa tina pe langa pistol si un faras si o matura.Cu alte cuvinte nu este de mirare, ca de ani de zile nimeni si niciodata, nu a dat cu matura pe 3 Avenue.( O circumstanta atenuanta a fost dificultatea de a angaja femei de serviciu intr-o cladire controlata de securitate. O persoana din exterior paote fi spion iar o persoana timisa de acasa are de obicei un grad prea mare, ca sa se ocupe de curatenie.)
  Infectia majora incepe in uriasul hotel ilegal unde locuiesc diplomatii acoperiti , sau mai putin acoperiti, activist culturali in civili,oomenii serviciilor si familile respective. Toti acesti indivizi suspecti gatesc si tin alimente in camera.Acest fapt a dus la un atac masiv de sobolani si de alti purtatori de boli infectioase. Faptul ca acest loc devine un pericol public este cunoscut de intregul Heaith Deparment. Tinand seama de gravitatea situatiei ma atept la actiuni rapide si decisive.
  Trebue sa mentionez ca camerele zecilor de familisti nu au bucatarii sau facilitati elementare de higiena.Tinand seama ca toate instalatile de gaze ,electice ,etc sunt improvizatii pericolul de incendiu este major. Din aceasta cauza Fire Department pregateste o descindere majora la sediul de mult intrat in atentia autoritatilor americane. Dupa cum vedeti nu este scapare sau loc de intors.Manelismul romanesc sa prabusit.
  Plangerea mea initiala care a daslantuit acest dans al sobolanilor a fost adresat ICR-ului si al galeriei condusa de directoarea Corina Suteu.Am vrut si cred ca am reusit sa arat tuturoror cat valoreaza si cine sunt reprezentantii puterii .Niste lumpeni, niste scursuri.care reprezinta tot ce a putut sa creieze mai abject societatea romaneasca. Curatenia incepe aici in centrul lumii la New York.O parte din sobolani vor fi exterminati,ceilalti vor fi trimesi acasa.
  Robert Horvath cineast New York
  P.S Atentie la viitorea conferinta de presa Patapievici.El va dovedi ca atacul asupra ICR are un caracter politic indreptat impotriva presedintelui Basescu .Sobolanii fiind adusi de mine intr-un sac si imprastiati sub frumosul pom de craciun ridicat la galerie.

 9. CEAUSESCU BASESCU SI INVERS
  ( Balconul este la New York )
  CUIBUL SECURITATII DE LA NEW YORK ESTE INCOLTIT. O CLADIRE DE 16 ETAJE VA FI PRELUAT DE PRIMARIE. JEGUL,MIZERIA SI SOBOLANII NE FAC DE RASUL SI RUSINEA LUMII. AM PUS PE EI POLITIA, FBI. DEPARTAMENTUL DE STAT, ANTIDEFAMATION LEAGUE FARA NICIUN REZULTAT. CEA CE NU AU REUSIT ALTII REUSESC SOBOLANII CARE AU INVADAT INSTITUTIA SI INSPECTORII LOR. AMENDA DE 1000$ PE ZI. SCOPUL MEU ESTE SA ARAT ROMANIEI CA CU CEVA CURAJ SI INGENUITATE MONSTRUL POATE FI TRANTIT LA PAMANT.DEOCAMDATA SUNT SINGUR ,POATE MAINE VOM FI MAI MULTI.

 10. Mama lui Emil cel Mic

  Pe o stâncã neagrã,
  într-un vechi sãtuc,
  chiar într-o cãsutã,
  lângã un pãtuc,
  plânge si suspinã o bãtrânã micã,
  care are fiul cât un pustiulicã.

  Cãci la guvernare fiul ei iubit
  a plecat asearã si n-a mai venit.
  Celularul sunã noaptea jumãtate.
  Nu-i semnal, si totusi:
  – Oare cine-i, frate?
  – Eu sunt, bunã maicã,
  fiul tãu dorit,
  n-a mai mers Taromu’
  si n-am mai venit.
  Sun din Capitalã,
  voi fi premier.
  M-a numit chiar Zeus, sunt timonier.
  Cãpi­tan e dânsu’, e ca la armatã.
  Mica mea ostire fuge sfãrâma­tã.
  Vine criza, foamea, oamenii mã-njur.
  L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur.

  – Ce spui tu, strãine?
  Emil e departe, cicã de Bãsescu nu se mai desparte. Am crezut cã-i glumã, dar era sã mor.
  L-am vãzut asearã la televizor.
  Emil e cuminte, nu e derbedeu.
  De esti tu acela, nu-ti sunt mamã eu!
  Lasã-mã cu Zeus, fiindcã omul chel
  se joacã cu tine cum do­reste el.
  Te-a numit pe tine dupã Stolojan.
  Crezi cã e pe bune? Te-a luat de fazan.
  Am vorbit cu tac-tu,ascultã-l pe mos:
  dupã tine vine Leana lu’ Cocos.
  Du-te la Bã­sescu, fã-i un ultim sluj,
  apoi ia Taromu’, sã te-ntorci la Cluj!

 11. SARBATORI NEFERICITE PENTRU PATAPIEVICI
  OANA STOICA MUJEA BLOG.

  Documentul din New York
  decembrie 18, 2008 — Oana spune:

  Documentul de faţă – daţi clik pentru a-l mări – mi-a fost trimis de Robert Horvath. 
  Am promis că o să public neregulile ICR-ului la New York şi mă ţin de cuvânt. Ştiu că mulţi vor fi deranjaţi de acest post, tocmai de aceea vă rog să vă reveniţi, aşa cum am mai spus trăim în democraţie şi fiecare e liber să-şi exprime părerile.
  Atenţie, documentul ataşat nu poate fi îndepărtat fără permisiunea autorului.
  ICR,NEW YORK INVADAT DE SOBOLANI
  (oanastoicamujea1.wordpress.com) Adaug un fragment din raspunsul primit, la sezizarea mea catre Health Department.
  DOHMH inspectors note signs of rat activity and conditions that encourage rats to seek shelter on the property. If rats are found, the owner of the property is issued an inspection report and a Commissioner’s Order to fix the conditions.
  Owners have five to fifteen days to correct conditions, after which the Health Department will conduct a second follow-up inspection to check for compliance. If the conditions have not been corrected, the owner will receive a compliance inspection report and a Notice of Violation. The Notice of Violation will include a hearing date at the Health Department’s Administrative Tribunal.
  If the violations are not dismissed at the Tribunal, the owner will be fined. Fines can be as high as $2,000. Additionally, the Health Department may apply bait to the property and perform any clean up that is necessary and then bill the owner. Property owners will be billed up to $1,000 a day for this work.  Property owners that fail to pay fees or fines will eventually have a lien placed against their property.

 12. boc,boc sa-naltam
  cand boc e plecat la fuurt
  boc,boc sa-naltam
  ca sal bageun pic la zdup
  boc,boc sa-naltam
  pe basescu sal bagam
  boc , boc sa naltam
  ca furat si ROMANIA
  boc,boc sanaltam
  oamenii sau omorat
  boc, boc sanaltam
  basescui cu barca
  boc, boc sa-naltam
  boc e cu vaca
  boc,boc sa naltam
  boc o sa fi mort
  boc,boc sa -naltam
  da nu scapi basescule
  boc,boc sanaltam
  ca voi sunteti dracusori
  boc,boc sa-naltam
  stati la coada sa furati
  boc,boc sanaltam
  da nici gand sa v-omorati
  boc,boc sa-naltam
  cau venit ninsorile
  boc,boc sanaltam
  boc,boc sa-naltam
  ca strazile sunt a noastre
  boc ,boc sa-naltam
  ca nici tv nu mai am
  boc boc sa-naltam
  cati venit voi si lati luat
  boc,boc sa nal
  sal duceti la niste vaci
  boc,boc sanaltam
  ca sa vada niste boi
  boc,boc sanaltam
  adica boii de voi
  boi,boi sanaltam
  ca voi santeti niste melci
  boi,boi sanaltam
  ca trebuie sa mancati
  boi,boi sanaltam
  ca nati cultivat pamant
  boi boi sanaltam

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.