28.04.2017

Dragă Andreea Creţulescu, mă laşi să îţi fac cinste cu nişte ore de geografie?

Lăsând titlul la o parte vreau să închin un pahar (imaginar, fireşte) în cinstea Crinei Dunca, un ziarist adevărat din ceea ce nişte ziarişti mai puţini adevăraţi numesc provincie. Adică de undeva din nordul ţării, mai precis din Satu Mare. Care a scris despre un mare gherţoi, iar Realitatea a prins ştirea şi a discutat cazul în emisiunea Andreei Creţulescu de aseară.

Buuuuuuuuuun. Numai că Andreea Creţulescu se apucă să ne povestească despre ce s-a întâmplat în… Maramureş. Care Maramureş avea treabă cu Satu Mare, unde se întâmpla de altfel acţiunea, cam cum are Realitatea treabă cu Antena 3 când Băsescu povesteşte de pe aeroport cum a fost când a fost în Uzbekistan. Adică decât că stau unele lângă altele. Şi judeţele şi televiziunile.

Andreea dragă, mă laşi să îţi fac cinste cu nişte ore de geografie? Nu de alta dar, mă înţelegi, dacă eu ştiu că eşti Andreea Creţulescu e cam de telecomandă să te denumesc Livia Dilă…

Via Monitoring Media.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Până Elena Udrea nu spală cu limba WCul de la o casă de bătrâni nu votez cu ea

Cea mai de căcat fază pe care Mircea Badea a făcut-o mai nou

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 24 septembrie 2008, 10:21

  :) faza cu maramuresu o fac multi. dar a mai fost una in emisiune, cat am prins si io, in care Valcu referindu-se la satu mare a zis ceva de genu „..acolo in sat…” apoi s-a corectat „…oras…” dupa care ne-a tras un zambet inocent, probabil sesizand si el podoaba.
  atata rau sa fie! e chiar boem uneori sa te simti provincial.
  speram sa fie pe film si partea cu Crina pe care io n-am prins-o

  Răspunde
 2. miercuri, 24 septembrie 2008, 11:28

  […] Graţie Chinezului şi Monitoring Media avem şi bucăţi din […]

  Răspunde
 3. cristilici
  miercuri, 24 septembrie 2008, 13:29

  Naspa Turism de la Catavencu a mai confundat grosolan osenii cu morosenii, Satu Mare cu Maramures, vorbind despre un traseu si despre niste oameni pe care in mod sigur nu le-a vazut in viata lui. Autorul cred ca a primit o tona de e-mailuri, ca in nr. urmator a replicat ca boul ceva de genul ca pt el si altii ca el din centru Bucurestiului, erorile si diferentele pe care i le-am semnalat noi cititorii sunt egale cu zero. Adica el le zice cum vrea, si atunci io sa ma mai mir de unchiu-meu de la tara care la toi cei de la sud de Carpati le zice olteni?

  Răspunde
 4. miercuri, 24 septembrie 2008, 15:41

  Închin şi io cu tine că aşa e frumos. Credeam că mi-au murit toţi lăudătorii :))) Merci, Cristi! :)
  Musai să fac cinste la următoarea deplasare în Capitală.

  Răspunde
 5. luni, 15 decembrie 2008, 01:49

  Mie imi place de Andreea Cretulescu . Cand era pe la antena 1 facea niste reportaje senzationale din camera deputatilor de exemplu cand a intrebat unii deputati ce lege au votat iar ei nu au stiut . Foarte tare faza aia :))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *