Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dragă Andreea Creţulescu, mă laşi să îţi fac cinste cu nişte ore de geografie?

Lăsând titlul la o parte vreau să închin un pahar (imaginar, fireşte) în cinstea Crinei Dunca, un ziarist adevărat din ceea ce nişte ziarişti mai puţini adevăraţi numesc provincie. Adică de undeva din nordul ţării, mai precis din Satu Mare. Care a scris despre un mare gherţoi, iar Realitatea a prins ştirea şi a discutat cazul în emisiunea Andreei Creţulescu de aseară.

Buuuuuuuuuun. Numai că Andreea Creţulescu se apucă să ne povestească despre ce s-a întâmplat în… Maramureş. Care Maramureş avea treabă cu Satu Mare, unde se întâmpla de altfel acţiunea, cam cum are Realitatea treabă cu Antena 3 când Băsescu povesteşte de pe aeroport cum a fost când a fost în Uzbekistan. Adică decât că stau unele lângă altele. Şi judeţele şi televiziunile.

Andreea dragă, mă laşi să îţi fac cinste cu nişte ore de geografie? Nu de alta dar, mă înţelegi, dacă eu ştiu că eşti Andreea Creţulescu e cam de telecomandă să te denumesc Livia Dilă…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8PWae5PV7MM]

Via Monitoring Media.

0 comentarii la “Dragă Andreea Creţulescu, mă laşi să îţi fac cinste cu nişte ore de geografie?

 1. Trexel Reply

  :) faza cu maramuresu o fac multi. dar a mai fost una in emisiune, cat am prins si io, in care Valcu referindu-se la satu mare a zis ceva de genu “..acolo in sat…” apoi s-a corectat “…oras…” dupa care ne-a tras un zambet inocent, probabil sesizand si el podoaba.
  atata rau sa fie! e chiar boem uneori sa te simti provincial.
  speram sa fie pe film si partea cu Crina pe care io n-am prins-o

 2. cristilici Reply

  Naspa Turism de la Catavencu a mai confundat grosolan osenii cu morosenii, Satu Mare cu Maramures, vorbind despre un traseu si despre niste oameni pe care in mod sigur nu le-a vazut in viata lui. Autorul cred ca a primit o tona de e-mailuri, ca in nr. urmator a replicat ca boul ceva de genul ca pt el si altii ca el din centru Bucurestiului, erorile si diferentele pe care i le-am semnalat noi cititorii sunt egale cu zero. Adica el le zice cum vrea, si atunci io sa ma mai mir de unchiu-meu de la tara care la toi cei de la sud de Carpati le zice olteni?

 3. Satmareanca Reply

  Închin şi io cu tine că aşa e frumos. Credeam că mi-au murit toţi lăudătorii :))) Merci, Cristi! :)
  Musai să fac cinste la următoarea deplasare în Capitală.

 4. ionelushxxl Reply

  Mie imi place de Andreea Cretulescu . Cand era pe la antena 1 facea niste reportaje senzationale din camera deputatilor de exemplu cand a intrebat unii deputati ce lege au votat iar ei nu au stiut . Foarte tare faza aia :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.