Criminalii care ar trebui să îşi ceară scuze

05.11.2007

Update: Trei italieni au primit organe de la o romanca moarta in Sicilia. Pe Hotnews.ro

Ce a făcut Mailat e o mizerie fără margini. De care, ca român, mi-e ruşine şi mi-e scârbă. Dar atât. Eu personal nu simt nevoia să îmi cer scuze nimănui, nici familiei decedatei, nici vreunui italian, nici lui Papa de la Roma. Nu sunt eu vinovat că un animal care are buletin de România a făcut ce a făcut. Dacă tot e să căutăm vinovaţi, hai să arătăm cu degetul înspre autorităţile italiene, care, în afară de a da cu papagalul, sunt jenante de-a dreptul. Vorba cuiva, carabinierii lor sunt buni numai de tras în poză. Ei, italienii, ar trebui să îşi ceară scuze şi de la familia victimei şi de la noi, ceilalţi români, care nu am făcut şi nu vom face niciodată aşa ceva, dar pe care ne acuză, indirect, că am fi în stare.

De ce în Germania nu se întâmplă aşa ceva ca în Italia? Sau în Franţa? Sau în Spania? Sau oriunde în lumea asta unde mai sunt români? Numai la italieni se întâmplă. Pentru că sunt nişte incompetenţi. Cel puţin în această problemă a imigraţiei.

Şi dacă, dintr-odată, încearcă să ne scoată pe toţi românii ca mari criminali, hoţi şi violatori, atunci hai să le adcem aminte un pic cine sunt şi ei. Vă aduceţi aminte de mafia şi de oribilele execuţii purtând “brandul” ăsta? Mussolini vă spune ceva şi ajutorul dat lui Hitler în oribilele execuţii în masă?

Sunt măgar când amintesc aşa ceva? O, da! Sunt primul care recunosc. Dar nu sunt nici un milimetru mai mare măgar decât sunt ei acum.

5 comentarii la “Criminalii care ar trebui să îşi ceară scuze

 1. alexandru petria Reply

  Subscriu.

 2. est Reply

  Nu cred ca asa se rezolva problema… Ar trebui sa iesim in fata cu oamenii care conteaza si pe care-i blamam numindu-i capsunari…

  http://www.youtube.com/watch?v=u6oOZNm6-JU

  Ne aducem aminte de ei doar cand trimit bani acasa si, acum, cand au ei o problema de imagine in Italia, le oferim doar declaratii pasnice de la Bucuresti…

 3. chinezu Reply

  est:
  acuma hop si tu cu campania electorala la mine pe blog :D
  nu ma supar stai linistit
  dar nici nu ma da pe spate
  oricum mie adina imi place
  in ciuda a ce zic altii

 4. moonshiner Reply

  Aviz amatorilor: mai usor cu metanolul

  asta-i ultima:
  Donna romena morta a Enna per avvelenamento da metanolo

  beau vin cu METANOL (!)… IGNORANTA va omoara!!!

 5. chinezu Reply

  Moonshiner:
  mda, nasol…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.