Pe scurt despre ontologicul blogului chinezu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

17.04.2008

Să vă spun, celor puţini spre foarte puţini dintre voi care mimează un subtil interes pentru ce zic io aici, cam cum funcţionează, uneori, chinezu.

Cam cum mi s-a întâmplat cu Crivăţu azi pe mess. Acest clujean naţional mă critică. Nu spun cu ce că nu dau chiar aşa din casă. Dar legat de blog. Critică prietenească, of course.

La care eu, într-un moment de inspiraţie (cam unu pe zi am de astea, dar de multe ori nici nu le sesizez) îi spun. Şi aici cred că am dibuit în vasta sa majoritate întreaga filosofie a acestui blog (vă mulţumesc frumos…):

Nu îmi propun să educ.
Nu îmi propun să informez.
Cel mult să distrez.
Cel puţin să enervez.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Pe scurt despre ontologicul blogului chinezu”

 1. dar cum excelent statuta, cu o claritate de cristal, clujeanul national – c’est moi! – daca distrezi, n-o face pe jumatate. Daca ma enervezi, enerveaza-ma domnule pana la capat!

 2. no, ni că am fo’. nu ţ-oi ascunde că îmi place. amu, păntru că postarea asta-i totuşi despre blogu’ tău, nu ţ-oi ascunde nici faptu’ că în general mă distrezi până la capăt şi cel puţin deocamdată nu ai început să mă enervezi.da’ te anunţ io:-)

 3. Titlul „pe scurt despre ontologicul blogului chinezu” se anunta incredibil de interesant, o tema rarissima, insa, din pacate, nimic in legatura cu „ontologicul blogului”. Ce dracu’ ai vrut sa spui prin cuvantul „ontologic”?

 4. @Iulian: raspunsul e „da” :)

  (un exemplu despre cum te poate distra blogul chinez „pana la capat” :)

  P.S. Iulian, te rog sa nu te superi.

 5. mai morosene si mai chinezule,io nu „mimez un subtil interes”,chiar imi place sa „vin” aci, chiar de mai multe ori pe zi! io zic ase:cui nu-i place sa dea…clik si o scapat!

 6. Kmi@: Suparare? Da…de unde…
  chinezu@: Ba, dimpotriva, io trebe sa-mi cer scuze…sincer!…nu stiu ce dracu’ m-a apucat sa fac un comentariu atat de tampit, de necivilizat.

 7. cine e ãla/aia „… care mimează un subtil interes …”? modeeestu …
  ps: tiribonflax, dacã pui de’un aşa club vreau şi eu la orezãrie ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)