Întebare pentru provincie: voi citiţi Adevărul, ediţia locală?

Later edit: chiar îi rog pe cei care locuiesc în oraşele respective să vadă acest post ca pe o leapşă, că poate chiar iese ceva interesant dintr-un asemenea pseudo-studiu.

Asta cu provincia vs. Bucureşti e o temă enervantă, pe care ar trebui să o abordăm pe acilea, aşa, măcar la caterincă.

Dar revenind la întrebarea din titlu, voi, cei care vă aflaţi în cele 29 de oraşe unde Adevărul are ediţie locală, citiţi aşa ceva? Şi dacă da, de ce, ce aduce în plus faţă de ce există pe piaţa locală?

Precizez temeinic că nu am fix nici un interes abscons, ci doar sunt curios, curiozitate care a plecat de la statusul de mess al Angelei Sabau de la Adevărul de Baia Mare „avem 6 luni”.

0 comentarii la “Întebare pentru provincie: voi citiţi Adevărul, ediţia locală?

 1. mArius Răspunde

  DA.
  Ce aduce in plus ?
  Un plus de calitate (subiecte mai bune decat senzationalul ziarelor locale), prestigiu, design mai bun, e free :)

 2. Darius cel Tulbure Răspunde

  Eu găsesc presa locală extrem de plictisitoare. De obicei nu găsesc două articole care să merite citite într-un ziar local. Adevărul de Oradea nu face excepţie.

 3. jenu Răspunde

  NU! In Baia Mare e execrabil – bine… nici mega ziaristii de la el nu`s cei mai cei… dar nah… nu judec oameni ci fapte. Un ziar „inspirat” de altele :)

  Chinezu` stie de ce :>

 4. vrăji Răspunde

  accidental.
  de ce nu constant? pentru că,deși e moca, am găsit formulări și exprimări și subiecte de tot kktu p acilea…(tot noile scriem,doar știi!;)

 5. eddykeller Răspunde

  Da. Mai rar, e drept. E destul de interesant comparativ cu ziarele locale.

 6. Denisa Răspunde

  Îl citesc de câte ori îl „prind”, pentru că am o rubrică unde fac mişto de greşelile din presa locală. Io sunt Chioru’ Corectoru’ adică.

 7. Intreaba-te.ro Răspunde

  Iau de fiecare data de la taraba Adevarul de seara ed. Targu Mures, dar uneori nici nu-l deschid. Am gramada din ele, poate le dau la reciclare la sfarsitul anului. Ma intreb, cata hartie se iroseste prin aceste editii gratuite in fiecare zi? La noi exista chiar si postasi falsi, care vand ziarul cu 1 RON bucata. Si-ti dau si o brosura Cosmote sau Vodafone, gratis! Chiar daca e editie locala, majoritatea stirilor n-au nici o legatura cu orasul sau zona. Ai tot citi-o, dar nu prea ai ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: