Catalogul de neturi: fasport.ro

Pe Mihai Serea l-am cunoscut cand am facut Campionatul de Clickuri la sportlocal.ro si cei de la trafic.ro erau „arbitrii”. Nu ma gandeam catusi de putin atunci ca o va lua si el pe panta asta cu sportul, dar uite ca a facut-o, lucru care ma bucura :)

Proiectul sau fasport.ro este unul care promite. Incet, incet va deveni o baza de date misto cu toate locurile din tara unde se poate face sport, introduse chiar de cei care  fac sport. Au dat drumul si la un concurs…, dar mai bine il las pe Mihai sa va spuna ce si cum, asa ca, Mihai, ai cuvantul :D

„In prezent derulam un concurs, care are si o categorie de „cea mai buna referinta”. Castiga blogul care aduce cel mai mult trafic pe faSport.ro pe perioada desfasurarii concursului. Premiul este modest, insa speram ca misiunea noastra sa ofere o motivatie mai puternica. Pentru a participa este suficient sa scrii un post despre initiativa noastra, sau, daca vrei, sa afisezi un banner faSport, disponibil la http://www.fasport.ro/implica-te in bara laterala a site-ului tau. Mai multe detalii despre concurs la http://www.fasport.ro/concurs„.

Voua cum vi se pare siteul? Ca va stiu ca va place sa va dati cu parerea, chitibusari ce sunteti :D

3 comentarii la “Catalogul de neturi: fasport.ro

 1. StirideBine Răspunde

  Vrem si noi un interviu pe stiridebine.ro cu domnul Seres de la fasport.ro :) Daca tot deschidem sezonul la discutii despre sport. :)

  Lasand la o parte ca e misto site-ul si ideea, daca are si recomandarea ta Chinezule nici nu incape vorba ca e de bine! :)

 2. Mihai Alexandru SEREA Răspunde

  Mr. China,

  Multumim mult pentru articol si pentru recomandare. Esti mare.

  Trebuie sa mentionez aici faptul ca ideea originala ii apartine partenerului meu Iani TARARACHE, iar efortul este unul de echipa.

  Iar cand spun echipa, ma refer la voi toti… Speram ca aceasta echipa sa creasca si va invitam sa participati activ la dezvoltarea proiectului, pentru a readuce sportul in preocuparile cotidiene ale romanilor.

  Asteptam cu interes feedback-ul vostru…

  Cu respect,
  Mihai Alexandru SEREA
  Managing Partner | faSport

  Ma puteti urmari si pe twitter la http://twiter.com/smihaialex

 3. Mihai Alexandru SEREA Răspunde

  @StiriDeBine:

  Salut,

  Suntem disponibili oricand pentru un „interviu” la StiriDeBine… Pentru detalii contacteaza-ne la sammy la fasport punct ro, sau iani la fasport punct ro

  Zi excelenta,
  Mihai Alexandru SEREA
  Managing Partner | faSport
  http://www.fasport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: