Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Anarhiştii care ne distrează în timp ce ei chiar prestează

Vine summittul. Şi eu el vin şi nişte neni şi nişte tanti. Care, din cuget şi simţire, vor protesta împotriva malului, râului şi împotriva a tot ce mişcă în lumea asta şi are numele în acronim. Văd că la Calafat şi chiar în Bucureşti au fost reţinuţi nişte cetăţeni germani care se pregăteau să împartă CDuri şi afişe anti-NATO. Ba chiar unii, în nimicnicia lor, s-au apucat să vopsească zidurile din Capitala noastră europeană cu măscări anti-Alianţă.

Evident, aceştia au fost consideraţi de autorităţile noastre anarhişti. Acum io mă gândesc că protestatarii ăştia chiar cred în ce fac. Şi chiar cred că ce fac are o importanţă capitală pentru mersul omenirii. Acuma puneţi-vă pentru 3 secunde (că nu aveţi nevoie de mai mult) în pielea poliţistului sau a jandarmului care i-a prins pe ăştia. Care poliţist şi care jandarm le-a fumat demult deja pe astea cu Steaua-Rapid sau pe astea cu lupte între clanuri pe temă de măritiş precoce. Care poliţist şi care jandarm se uită cu o privire sacadată la protestatarii ăştia, având o întrebare nerostită în ochii blânzi: „bine, măi, apoi dacă şi voi ştiţi…”.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Anarhiştii care ne distrează în timp ce ei chiar prestează

 1. Vania Răspunde

  Cazuri izolate…
  Dar, sunt convins că cel puţin cinci milioane de valahi vor umple străzile pentru a demonstra împotriva NATO, silind autorităţile să denunţe alianţa criminală. Pe plan local, pun deja la cale ceva cu Onici. Urmează vestitele: „Români, veniţi cu noi!” şi „Azi în Timişoara, mâine-n toată Ţara!”… Restul vine de la sine.

 2. artistu Răspunde

  Daaaa o sa sara romanasii nostrii mai abitir ca maelcii la cursa! :)))

 3. Daniel Răspunde

  Pai de cand ii asteptam acuma sa-i dam afara? romanul – adica romanul care e politician -, primitor cum e, ar face in fiecare an summit numai ca sa vada ce gazde bune suntem noi si ca merita sa-l votam… eu nu inteleg de ce nu-i primim si pe aia anti ca doar au nevoie de voturi si de la romanii anti care sunt si ei votanti de seama adica tot cresc odata cu preturile..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.