Stimate domnule director, băi Stelică

Mă scuzaţi un pic, domnule director, până fac precizarea că acest post este unul mai publicitar decât aş vrea io să sune dar că, de fapt, aşa ştiu io să mă bag sub pielea unui director de editură…

Aşadar, în tot ce scriu mai jos fac reclamă deşănţată la cartea Blestemul manuscrisului, Editura Tritonic, Bogdan Hrib si Razvan Dolea.

Da, şefule, am citit cartea. În weekend, pe repede înainte şi cu un zâmbet în colţul gurii, aşa cum spunea dinasticuţa.

Cartea e chiar mişto. Zău că nu m-a pasionat niciodată Dan Brownisme, eu de felul meu preferând să citesc plicticoşenii istorice gen Istoria arabilor de Hitti, pe care chiar o devorez zilele astea. Dar, cum m-am simţit obligat să citesc Blestemul… (păi cum, frate, autograf mişto primit, prezenţă la lansarea www.sportlocal.ro, cum de ce???), l-am citit. Şi uite cum mi-am (re)descoperit gustul pentru lecturi care să nu îţi încrânceneze neuroul până la ultima şforţare ci, dimpotrivă, să îl relaxezi lecturiceşte.

Deci, fără să o mai frecăm la rece, recomand cartea ca pe o vitamină necesară pentru cititorul lovit crunt de mizericismul timpului pe care nu îl ai dar totuşi îl trăieşti…

Menţiune specială pentru Răzvan Dolea, care m-a încântat pe mine, amator rău de istorie, cu graiul letopiseţial.

PS Faza cu Stelică din titlu e doar pentru connaiseurii care au citit cartea sau cunosc eminamente personajul.

5 comentarii la “Stimate domnule director, băi Stelică

  1. Satmareanca Răspunde

    Mi se pare corect :D

  2. Lucia Verona Răspunde

    O altă carte recomandabilă este premiul pe care l-ai primit la concursul „Fără canguri”. Felicitări! Sper să ne vedem la lansare, vineri 20 februarie la ora 14:14, la Casa Scriitorilor.

  3. Oana Răspunde

    Doamne, cum le mai zici tu :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: