Dragă Geea, voila antreprenorul de Stanford din mine

Geea îmi adresează o provocare și mă întreabă în ce fel aș face bani pornind de la 5 dolari (ăsta cică e ceva test la Stanford). Mai trebe să meționez Geea m-a atenționat pe twitter să nu carecumva să mă gândesc prea mult la răspuns, căci așa e și în testul original, adică zici rapid, nu stai pe gânduri.

Dragă Geea, stai liniștită, că nu m-am gândit prea mult la asta. Aș putea spune că fix deloc :D Și că, într-un spirit antreprenorial care îți va spulbera tot ce credeai că știi despre afaceri și mersul lor, cu o precizie de business care te va lăsa cu gura căscată și te va face să înțelegi că abia acum te prinzi de rostul lumii, pot să îți spun, ești atentă, da? că răspunsul meu este unul tranșant (observi aici caracteristica esențială a unui antreprenor, decizia dură, cu caracter iremediabil) și final (pe principiul, înțelegi, un antreprenor adevărat știe, nu presupune): habar nu am ce aș face cu 5 dolari!

Dacă răspunsul ăsta nu mă face antreprenor, atunci voi încerca să trec peste această dură dezamăgire și, mărturisesc, ne vom întâlni în continuare cu mare plăcere, asta, binențeles, dacă tu vei mai vrea să discuți cu unul ca mine, care nu numai că a căzut cu brio testul de Stanford, dar nici măcar nu l-a dat :))

2 comentarii la “Dragă Geea, voila antreprenorul de Stanford din mine

  1. Stefan Murgeanu Răspunde

    auzi Cristi, eu printre altele sunt actionarul din umbra la 7 mari companii multinationale (general electric, ford, nasa si cateva) si ma gandeam sa te pun CEO la holdingul in care le voi ingloba pe toate acestea

    :D

  2. camil Răspunde

    nici măcar un bilet la 6/49? :)
    măcar hazardul să lucreze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: