Dragă Geea, voila antreprenorul de Stanford din mine

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Geea îmi adresează o provocare și mă întreabă în ce fel aș face bani pornind de la 5 dolari (ăsta cică e ceva test la Stanford). Mai trebe să meționez Geea m-a atenționat pe twitter să nu carecumva să mă gândesc prea mult la răspuns, căci așa e și în testul original, adică zici rapid, nu stai pe gânduri.

Dragă Geea, stai liniștită, că nu m-am gândit prea mult la asta. Aș putea spune că fix deloc :D Și că, într-un spirit antreprenorial care îți va spulbera tot ce credeai că știi despre afaceri și mersul lor, cu o precizie de business care te va lăsa cu gura căscată și te va face să înțelegi că abia acum te prinzi de rostul lumii, pot să îți spun, ești atentă, da? că răspunsul meu este unul tranșant (observi aici caracteristica esențială a unui antreprenor, decizia dură, cu caracter iremediabil) și final (pe principiul, înțelegi, un antreprenor adevărat știe, nu presupune): habar nu am ce aș face cu 5 dolari!

Dacă răspunsul ăsta nu mă face antreprenor, atunci voi încerca să trec peste această dură dezamăgire și, mărturisesc, ne vom întâlni în continuare cu mare plăcere, asta, binențeles, dacă tu vei mai vrea să discuți cu unul ca mine, care nu numai că a căzut cu brio testul de Stanford, dar nici măcar nu l-a dat :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Dragă Geea, voila antreprenorul de Stanford din mine”

  1. auzi Cristi, eu printre altele sunt actionarul din umbra la 7 mari companii multinationale (general electric, ford, nasa si cateva) si ma gandeam sa te pun CEO la holdingul in care le voi ingloba pe toate acestea

    :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)