Frăţia pălincii întru slava blogosferei

02.02.2008

Vania a fost, este şi, dacă ne dă cine trebe gândurile cele bune, va fi mereu unul dintre bloggeri mei de suflet. Scrie atât de frumos (că bine nu pot să zic) şi atât de pe suflet (că pe plac nu pot să zic) încât, cât aş fi io de chinezu, stau ca unul dintr-un grup de turişti japonezi cu gura căscată zâmbind secret şi cu bliţul suav atârnând în faţa lu’ Turnul Aifăl.

Văd că mai sus-numitele sentimente de frăţie bloggeristică sunt împărtăşite şi de fratele Vania. Mă rog, într-o oarecare măsură. Că el judecă după cu un alt calapod decât alţii şi cu o altă tărie decât ceilalţi. Şi nu ştii niciodată dacă te înjură cu mare drag sau te sărută părinteşte cu duşmănie. Că şi ăsta e farmecul lui, să-i spunem ca să ne dăm şmecheri, patriarhal.

Maramureşean fiind nu am cum să mă dezic de băutura naţională a Maramureşului. Şi, deşi, recunosc spăşit într-un fel de spovedanie alcoolistică, există nişte suc de prună în ADNul meu, sufletul mi-e a durere şi gura a uscăciune, pentru că de ani de zile papilele mele gustative nu s-au întâlnit cu cele 50 şi ceva de grade ale horincii. Nu am înţeles de ce, la un moment dat, fără preaviz, cum ar fi fost normal, sau fără un „băga-te-aş în Stella Artois”, cum ar fi fost firesc, corpul meu s-a revoltat spontan şi mi-a interzis definitiv şi irevocabil degustarea îndeletnicioasă a pălincii. Asta e viaţa. La ce te dedulceşti prea mult…

Aşa că acum beau vin, bere şi, aşa ca şi cum aş citi „Amintiri din copilărie”, dar scanate şi pe LCD, câte un J&B, care încearcă, străveziu ca şi sticla în care dormitează, să îmi aducă aminte de horinca cea degrabă vărsătoare…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.