dvdonline.ro sau comandatudvdulcanuilprimestiinveciiveciloramin.ro

22.12.2007

Le urez Sărbători Fericite celor de la www.dvdonline.ro. Chiar dacă mie au reuşit, un picuţel acolo, să mi le strice. Pentru că am comandat de la ei un Civilization IV (jocul meu preferat ever ever) în data de 10 decembrie. Evident ca a doua zi am fost sunat şi asigurat că jocul îmi vine în ziua următoare. Şi evident că nu a venit nici până ieri, în 21 decembrie. Când am pus mâna pe telefon şi am sunat. Că “vai, să vedem, ne interesăm, vă sunăm imediat”. Dă-i pace. Aşa cum v-au sunat pe voi m-au sunat şi pe mine.

De aceea le urez Sărbători Fericite şi nu le transmit un salut mai tovărăşesc despre origini. Pentru că suntem în prag de sărbători. Când trebuie să fim mai buni, mai înţelegători, mai cu faţă umană. Chiar dacă nenorociţii mi-au tras ţeapă.

11 comentarii la “dvdonline.ro sau comandatudvdulcanuilprimestiinveciiveciloramin.ro

 1. mihnea Reply

  awww… hai mai chinezule, ca poate te ajutam :D

 2. radu popa Reply

  stai linistit! e rezolvata incurcatura! prin 15 ianuarie, dupa ce se trezesc soferii, alea alea…

 3. Aya Reply

  (DOAR ?) UN IPOTETIC SCENARIU (atentie la Poiana Brasov) ???

  Ioan Rus si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD Cluj (neformulandu-si, insa, intentia de a parasi functia de vicepresedinte al PSD- pe un criteriu pe care l-am putea numi, regional).

  Dupa aproximativ o saptamana, Vasile Blaga de la PD (ca si Ioan Rus, membru al Republicii de la Cluj, unde relatiile sunt transpartinice) si-a programat, in prima parte a dupa amiezii, la Bucuresti, o intalnire cu membri foarte influenti ai societatii civile (plasati, ca orice forta reala a acestui interesant segment, in zone putin vizibile).

  Intalnirea a fost programata la o zi dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD- Caras Severin si exact in ziua in care fusese programata sedinta Consiliuluii Judetean Caras Severin (la ora 15,00- dar, dupa cum s-a aflat, la ora 13,00, prin secretara, a fost contramandata).
  Interesant este ca despre Ion Mocioalca (lider al PSD caras Severin) s-a spus ca ar fi plecat, in mare graba, catre Bucuresti, unde fusese convocat!

  Seara, dupa acea intalnire programata a lui Vasile Blaga (PD si membru al Republicii de la Cluj) s-a spus ca Ion Mocioalca (PSD) ajunsese la Patulele (comuna sa natala, din Mehedinti). Aparent, pentru a petrece sarnbatorile in familie (asa cum afirmase si Prostanacul ca va face!).
  Patulele se afla la mica distanta de Vanju Mare- care desemneaza o “arie” ce nu are nevoie de recomandari, fiind celebra.
  Ca atare, nu ar mira pe nimeni daca ar afla ca, “intamplator”, acolo au ajuns, inainte de Craciun (sau, de ce nu, chiar pentru a petrece aceasta superba Sarbatoare crestina) diversi politicieni. Unii de la PSD, sa zicem, Mehedinti, unii de prin alte judete (unii, apropiati ai lui Mocioalca; nu s-a aflat cu exactitate unde va petrece Sarbatorile Sarbu de la PSD Timisoara- caruia Mocioalca ii este credincios supus!; numitul Sarbu este membru al Republicii de la Cluj; pe de alta parte, legaturile lui Sarbu cu Mehedinti sunt vechi- acesta ocupand, intr-o anumita epoca, o functie speciala la Seminarul din Caransebes). Altii, de la PD.

  Surse care au ales sa nu taca, au afirmat ca anterior precipitatei plecari a lui Mocioalca (initial) catre Bucuresti, s-ar fi desfasurat negocieri de taina, departe de “lumea dezlantuita a Capitalei (si a presei de aici)” intre Mocioalca de la PSD si PD, in vederea unei aliante. Ca s-ar fi discutat despre “demolarea ” Guvernului si, previzibil, intr-o astfel de situatie, despre viitoarea impartire a unor posturi, inaintea alegerilor anticipate.

  Sursele au lasat sa scape informatia dupa ce verificasera abordand diversi stiutori cu functii din PSD local.
  Daca trebuie sa dam crezare surselor, respectivii NU au negat cu fermitate existenta acelor aranjamente, precizand chiar ca ar fi bine sa se puna toti sub o umbrela puternica- numindu-l pe Sorin Fruzaverde de la PD (din aceeasi “grupare pedista” cu Vasile Blaga).

  Un comentariu asemanator, legat de Sorin Frunzaverde, i-a apartinut lui Stefanescu secretarului organizatiei PSD Caras Severin (comentariu facut pentru sursele care au ales sa vorbeasca!).
  Acelasi Stefanescu se pare ca a afirmat:
  “Daca ii iese lui Mocioalca (evident, se referea la strategia cu “negocierile de culise”; n.A.) e un om facut”.

  Conform acelorasi surse, cel mai probabil, comentariul lui Sorin Frunzaverde a fost de genul:
  “Daca iese, e OK- daca nu, nu va cunosc!”.

  Una dintre posibilitatile luate in calcul e ca o anumita grupare a PSD (cu Prostanacul cu tot) si o parte marcanta a PD (cuprinzandu-i pe Blaga si pe Frunzaverde) sa se intalneasca, in final, la Poiana Brasov (foarte interesant loc de taina, ales de diversi, in aceleasi scopuri!) unde ar urma sa si dea o declaratie comuna legata de “alianta”, daramarea Guvernului Tariceanu, impartirea posturilor, alegeri anticipate si alte chestiuni care decurg, logic, din toata aceasta increngatura de aspecte.

  Aceleasi surse au aformat ca discutiile au purtat su asupra caderii de acord cu sustinerea unei asa-zise autonomii regionala, in Romania (care, practic, duce, in final, la federalizarea Rom aniei).
  Aceeasi idee e sustinuta si de partidul lui Talpes (fost senator PSD de Caras Severin- actualmente, senator independent).
  Nu de putine ori, s-a sustinut ca ideea ii este draga si lui Ioan Rus de la PSD Cluj (cel cu demisia).
  Ideea e impartasita si de Liviu Dragnea (PSD Teleorman- si presedinte al Consiliului Judetean, acum la PSD- dar provenit de la PD).

  Daca ar fi sa analizam aceste spuse din surse, concluzia este:
  – La adapostul relaxarii generale din perioada Sarbatorilor Craciunului, anumite grupari din PSD si PD (PSD: Cluj, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Teleorman; PD: gruparile asociabile cu Blaga si Frunzaverde) au negociat in taina o alianta, care sa duca la rasturnarea Guevrnului si la alegeri anticipate;
  -Respectivii si-au impartit deja posturile viitoarei guvernari (scurte- caci, repet, se vizeaza, aberant, alegerile anticipate);
  – Este programat sa dea o declaratie comuna, in acest sens, la Poiana Brasov (unde, bineinteles, se va prostanaci din nou Prostanacul a carei unica dorinta este de a sta cel putin o ora pe jiltul din Palatul Victoria pe care a stat AN timp de patru ani);
  -Respectivii sustin autonomia regionala (pas decisiv catre federalizarea Romaniei);
  – “Conspiratorii” sunt, in egala masura, impotriva lui Traian Basescu si impotriva lu Ion Iliescu si Adrian Nastase;
  -Demersul jalnic e sustinut de indivizi precum, Talpes (senator de Caras Severin) si de asa-zisul sau partid;
  -In urma acestei miscari e previzibila destamarea PD (y compris a PD-L) dar si un mare cutremur dezintegrator in PSD.

  P.S. Foarte interesant e ca preconizata declaratie (anticipata printr-o intalnire) ar urma sa fie facuta la Poiana Brasov.
  Este foarte ciudat ca acel loc e ales pentru astfel de miscari conspirationiste.
  In 1990, acolo s-a luat decizia ruperii PNL-AT de PNL (al lui Campeanu);
  Mult mai tarziu, acolo urma sa se ia decizia fiormarii unui anumit grup de influenta in PNTCD (sub pretextul unei zile onomastice- in urma intalnirii si intelegerii, prim minsitru a ajuns Radu Vasile).

  Ca atare, a aparut un reflex firesc: intalnirile “ciudate” intre oameni politici, desfasurate la Poiana Brasov, au ca tel rasturnari si rupturi politice, urmate e dezastre politice (sa ne amintim soarta PNL- formula initiala, cel putin- si a PNTCD).

  Ce face PSD autentic, doarme?

 4. darius f Reply

  Romania, always surprising.

  Parerea mea.

 5. maria coman Reply

  cei de la dvdland le aduc, dar nu le mai iau……patru zile au asteptat filmele la receptie la mine la serviciu, ca doar doar le-o lua cineva…..sun si intreb, cica soferul are program doar intre 15 si 18, dar va veni. sigur va veni. cum, nu v-a anuntat nimeni ca nu ajungem azi? si tot asa patru zile…dupa care am intrat in libere si am uitat de ele. poate intre timp le-a ridicat cineva. pe vremuri cu videomax nu se intimpla asa….

 6. Alexandru Reply

  Am comandat si eu de la http://www.dvdonline.ro si a 2 zi am primit jocul. Cine stie poate a fost o incurcatura. Eu cred ca DVDonline.ro este cel mai marfa site in domeniu dvd.

 7. chinezu Reply

  Alexandru:
  ai fost norocos
  numai ca trebe sa ma intelegi si pe mine
  ca dupa ce am vorbit de 3 ori cu ei si m-au asigurat ca vine baiatu a doua zi de fiecare data parca mi se apleaca din cauza lor
  de vorbit vorbesc frumos
  cu livratul mai greu
  sa fie sanatosi

 8. Cristi Reply

  Si eu am comandat de la ei 2 filme si le-am primit in 2 zile, si am primit si un dvd bonus, pot spune ca sunt multumit de ei. Poate o sa mai comand de la ei…

 9. chinezu Reply

  Cristi:
  inseamna ca ce mi s-a intamplat mie cu ei e exceptia care confirma regula
  nu ca m-ar incalzi foarte tare
  dar incerc sa le gasesc niste scuze ceva acolo

 10. Cristi Reply

  Asta probabil asa e, probabil s-a intamplat probabil o incurcatura ceva, or sa apara in final:P.

 11. Gospodaru Mihai Reply

  Cum as putea lua legatura cu cei de la dvdonline.ro? O adresa de e-mail, un telefon, se poate? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.