Doamnelor şi domnilor, şi tu bă Ghiţă, Miss Camera Deputaţilor!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt fan de Şuţu. Dar să nu mai ziceţi la nimeni. De bloggerul Şuţu, zic. Că mai trebe să bem neşte beri ca să mă fac tovarăş cu el pe baze serioase de relaţii recipric avantajoase. Asta cu Roberta care nici nu mai ştie dacă e preşedintele Camerei Deputaţilor şi participă la concurs de Miss sau e miss care s-a rătăcit prin Palatul Parlamentului e mortală.

Uitaţi-vă şi voi la toate pozele şi ziceţi că nu vă vine să strigaţi „I want world peace!!!!”.

roberta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Doamnelor şi domnilor, şi tu bă Ghiţă, Miss Camera Deputaţilor!”

  1. O presedinta balkanica nu?

    cred ca au pus-o presedinta ca deputatii aia bosorogi sa nu mai doarma tot timpul si macar sa-si clateasca si ei ochii. Parca o cheama Alunastase sau o confund cu alta?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)