Alina Manole – Iubirevirgulă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ia ascultați voi un blogger bătrân și pe alocuri simpatic și faceți așa: mai pe seară, așa (sau când vreți voi, nu mă bag io în feng shuiurile voastre de weekend) dați drumul la orice piesă vreți voi marca Alina Manole (recomand Luna pătrată sau Am un pitic) și citiți cartea asta. Scrisă tot de ea.

Bine, e drept că ar trebui să aveți deja cartea, dar până faceți rost de ea vă puteți delecta cu foarte frumoasa muzică pe care stimabila sus-menționată o prestează. Pentru că și poezia ei tot cam același feeling transmite. Adică unul degrabă dătătoriu de energie pozitivă măcar pentru acea mică perioadă de timp în care uităm că viața asta nu e chiar așa roză cu unicorni violacei bombon.

Iar pentru asta, dragă Alina, un blogger bătrân și pe alocuri simpatic îți mulțumește din tot sufletul :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)