Răzvan Cheregi – Imigrantul

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cartea asta am citit-o pe pile, ca să v-o zic direct. Adică a venit Razvan Cheregi la mine la birou într-o zi și mi-a povestit depre inițiativa (excelentă, mi-am dat seama) Repatriot.

Și mi-a dat o carte: Imigrantul. Scrisă de el. Care face parte din această inițiativă inclusiv că banii din vânzarea ei se duc (și) acolo.

Cartea este despre un român din Apuseni, care, pe la sfârșitul secolului al XIX-lea, pleacă să își afle norocul în America.

Nu vă povestesc acțiunea, că nu aia-i ideea. Dar vă spun altceva. Care o să îi facă pe unii care zic că-s coach și consultanți aspiraționali și alte alea să strâmbe din nas (semn irefutabil că nu-s ce zic sau că nu înțeleg cu adevărat ce ar trebui să facă dacă tot își zic așa).

Iată ce zic: Răzvan a reușit cu această carte ceva ce nu cred că și-a propus: să scrie una din cele mai aspiraționale cărți pe de piața românească din ultima vreme (cel puțin).

Nu pentru că vine cu sfaturi să faci și să dregi, ci tocmai pentru că nu face asta. Dar, pe principiul arată ce au reușit unii, nu ce zic alții să faci, citind povestea de succes (cu imensele greutăți de rigoare, ca orice succes) a lui Ioan Jinari ne dă idei. Bune.

Iar asta este semnul că această carte a venit la momentul potrivit în contextul potrivit.

Dacă vă interesează cartea ia luați de aici detalii.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)