Sentimente Loredana Groza este o carte din care aflați multe despre stimabilă :)

Am citit Sentimente Loredana Groza pentru că m-a bătut Cristina Bazavan la cap, ca să o zic pe aia dreaptă :)) Și bine a făcut! Căci am luat cartea în mână și nu am lăsat-o până nu am terminat-o. Lasă că se citește ușor (e scrisă așa, ca la o șezătoare, dacă vreți), dar ce e fain la cartea asta este că vezi cum a crescut Loredana de la fetița care spărgea timpanelor tuturor celor care se nimereau să o asculte până la vedeta de mare angajament care este acum.

sentimente loredana grozaCel mai mult mi-a plăcut (ce vreți, nu sunt altceva decât un blogger bătrân și pe alocuri simpatic…) să aflu chestii precum faptul că Loredana nu a putut apărea la televiziunea română pe vremea comuniștilor pentru că a văzut-o Elena Ceaușescu la un momentat cu pulpița dezvelită, că nu știu cum să îi zic altfel :D. Așa că scorpia analfabetă a dat ordin să nu mai apară la TV. Cumva, asta a fost și în folosul Loredanei pentru că tocmai lipsa de expunere pe TV a dus la creșterea curiozității românilor pentru ea, așa că peste tot pe unde se duce umplea stadioane, case de cultură, oriunde mergea să cânte.

Apropo de stilul de șezătoare al cărții, big Like pentru cum a fost gândită scriitura. Pentru că, de fapt, cartea este o înșiruire de declarații, dacă vreți, ale Loredanei, ale părinților ei, ale fratelui ei și ale multor altora, din cercul ei de prieteni sau din zona de profesioniști ai show-bizzului (cât era atunci, pe vremuri…). Iar asta are un farmec aparte. Căci îi conferă o oralitate naturală (cum s-ar exprima un ntelectual, nu ca mine :D).

Vă recomand să citiți Sentimente Loredana Groza pentru că nu o să vă pară rău nici nu milimetru. Și recomand această carte în special celor care iau imensul brand Loredana Groza de-a gata, fără să știe cât de greu i-a fost să ajungă până aici, câtă muncă stă în spatele (de fapt, la baza) unui asemenea succes și – extrem de important! – cât de mulți oameni au contribuit la reușita Loredanei.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.