Cand Hitler a luat cocaina si Lenin si-a pierdut creierul, de Giles Milton

Cand Hitler a luat cocaina si Lenin si-a pierdut creierul, de Giles Milton este o colecție de fapte istorice mai puțin cunoscute. Dar tocmai de aceea interesante.

Bine, titlul este forțat, ca să îi zic așa. Pentru că, deși pornește de la fapte reale (Hitler chiar a fost drogat constant de tâmpitul lui de doctor), nu acestea două mi se par cele mai interesante. Ci altele. Care sunt chiar inedite.

Recomand această carte tuturor celor interesați de curiozități. Chiar aveți ce citi, din acest punct de vedere.

Așa cum vă spun în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Când Hitler a luat cocaină

Cand Hitler a luat cocaina si Lenin si-a pierdut creierul, de Giles Milton http://vezidetalii.ro/istorieciudata este o colecție de fapte istorice mai puțin cunoscute. Dar tocmai de aceea interesante. Bine, titlul este forțat, ca să îi zic așa. Pentru că, deși pornește de la fapte reale (Hitler chiar a fost drogat constant de tâmpitul lui de doctor), nu acestea două mi se par cele mai interesante. Ci altele. Care sunt chiar inedite. Recomand această carte tuturor celor interesați de curiozități. Chiar aveți ce citi, din acest punct de vedere. Așa cum vă spun în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu

Publicată de Cristian China Birta pe Luni, 1 aprilie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.