Doua veacuri de populism romanesc de Robert Adam

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Doua veacuri de populism romanesc de Robert Adam.

Este cartea care, practic, ne arată nu doar că noi, ca națiune, am avut niște papagali politici la greu în ultimele două veacuri (și avem și acum, stați liniștiți), ci că și noi, ăștia de ne-am tot uitat în gura papagalilor populuști, suntem niște degrabă pitulici hulpave, ca să nu ne zicem mai rău.

O carte foarte bună pentru cei care vor să se înțeleagă mai bine ca români. Căci, nu-i așa, dincolo de una energetică crescândă din Bucegi și de faptul că dacii au inventat serialul Start Trek, nu-i rău să ne vedem și părțile astea mai nașpa, zic.

O recomand cu deosebit simț de răspundere. Așa cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

https://www.facebook.com/cristian.china.birta/videos/2206144259406346/

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)