Rachel Ignotofsky – Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Părerea mea de mascul feroce (ce să mai zic și io acuma…) este că o astfel de carte este musai de avut în bibliotecă: Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea de Rachel Ignotofsky.

Lasă că 95% din numele din cartea asta nu vă spun absolut nimic, deși sunt pur și simplu gigantice. Lasă că este foarte fain ilustrată (faza asta ajută în cazul copiilor). Dar ce mi se pare mie că ar fi motiv de avut o astfel de carte în bibliotecă este următorul: cred că le suntem datori acestor doamne măcar cu câte un ”mulțumesc” după fiecare pagină întoarsă.

Puteți vedea aici părerea mea despre cărțile pe care le-am citit.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)