#PrimitePeMail 22 mai 2017 #PoateVăInteresează

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Azi inaugurez (bine, mult spus, e un cuvânt prea mare pentru o chestiune atât de mică…) încă o rubrică în cadrul rubricii #PoateVăInteresează și anume #ClipulZilei. O să aleg în fiecare zi câte un clip care, din diverse pricini, mi-a făcut cu ochiul și vi-l, desigur, dau.

Astăzi, un clip dureros… Să sperăm că totul va fi bine…


Pe 26 mai o să fiu prezent la Craiova2Online, pentru al nșpelea an la rând :)) Căci stimabilii olteneni îmi sunt extrem de simpatici, așa că ajung în urbea lor cu mare drag, de fiecare dată :) Participarea se face gratuit, în baza acestui formular. Ne vedem acolo!


Vă puteți înscrie la STORYTELLING FĂRĂ CUVINTE, despre care organizatorii spun așa:

Facem o incursiune în foto-video jurnalism. Aflăm cum se construiește firul narativ din spatele unor povești vizuale. Vorbim despre design thinking în editarea și crearea poveștilor vizuale, despre cum alegi imaginea cea mai potrivită pentru mesajul care trebuie transmis, despre cele mai recente proiecte ale invitaților și ce curiozități va avea publicul.


Clientii Vodafone Romania pot inregistra o precomanda pentru cel mai nou BlackBerry, model echipat cu tastatura fizica si cu display tactil de 4,5” cu rezolutie de 1620 x 1080 pixeli, care dispune de sistem de operare Android. Precomenzile pot fi inregistrate intre 22 mai si 6 iunie 2017.

In ceea ce priveste performantele, noul model, denumit BlackBerry KEYone, beneficiaza de o camera principala de 12 MP si de o capacitate de inregistrare video 4K la 30 de cadre pe secunda. Totodata, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB si de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsa cu un card de memorie de pana la 2 TB.


Despre taberele Integral Edu, v-am spus (și vă recomand să dați un ochi, o să vă vină niște idei…). Astăzi am primit ofertele de mai jos, pe care vi le dau întru studiu :)

Tabere de grup, cu participarea unui profesor/insotitor roman:


ParkLake Shopping Center invita iubitorii de gastronomie, arta a gustului si nu numai, la Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition, festivalul care aduce sute de preparate delicioase la cel mai mare festival culinar in mijlocul naturii, in aceasta vara.

In perioada 25-28 mai, cei care vin la centrul comercial, iesirea spre parcul Titan, se vor bucura de varietate culinara, concerte cu muzica live si diferite surprize pregatite in cadrul primului festival de street food in natura. Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition – este completat de concertele sustinute de Vama, Taxi, ROA si Vunk in fiecare dintre cele patru zile de festival, incepand cu ora 20:30.


Pe 10 şi 11 iunie, Ploieștiul va găzdui, pentru al doilea an la rând, Festivalul Internaţional de Educaţie – FIEdu, în cadrul căruia experţi în educaţie din toate colţurile lumii vor prezenta soluții găsite de alte state la problemele cu care se confruntă în prezent educația românească.

Evenimentul internaţional, organizat de Asociația Iubesc Ploieștii, în parteneriat cu Centrul Educațional de Inspirație Finlandeză Yuppy Koti și Fundația Seeding Knowledge, are loc în contextul în care, în România, cheltuielile cu educația (7%) sunt pe ultimul loc în clasamentul cheltuielilor publice (Eurostat 2016).

Până în prezent și-au confirmat prezența reputaţi experţi din Finlanda (Jukka Kangaslahti – Consultant finlandez în Parlamentul Europei), Suedia (Johan Wendt – Fondator Mattecentrum), Regatul Unit (Lisa Vernon – Manager la Historic Royal Palaces), Statele Unite (Nancy Commins, Profesor în educație la Universitatea Colorado) şi Singapore (Lim Ai Hong – Profesor). La dezbatere vor participa şi directori de şcoli publice și private, cercetători din domeniul educaţiei, profesori şi elevi din România. Aceştia vor discuta despre teme importante pentru educaţie viitorului, precum: combaterea analfabetismului și scăderea abandonului școlar, colaborarea dintre părinți-copii-profesori, modalități de reducere a birocrației în sistemul de învățământ, dobândirea și îmbunătățirea continuă a inteligenței emoționale, experiențe de învățare în afara școlii, importanța viziunii liderilor din educație, educația financiară și metode moderne de predare.


Dacă aveți pitici care urmează să meargă la grădiniță sau care sunt deja în anumite grupe grădinicioase :D, uitați-vă ce săculeți frumoși face colega de la ”Hai la grădi. Știți voi, săculeții aceia cu numele copilului vostru pe ei :)


Care sunteți din și prin Baia Mare, poate ajungeți la această expoziție foto (mulțam, Daniel Pop, că mă tragi de mânecă :D). Miercuri are loc vernisajul expozitiei, ca urmare a cursului de specializare susținut de doamna ADELA RUSU, cu prima generație de absolvenți ai cursului din Baia Mare.


 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “#PrimitePeMail 22 mai 2017 #PoateVăInteresează”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)