#PoateVăInteresează Astăzi este Ziua Limbii Române

Sony lansează astăzi noul obiectiv macro FE 50mm F2.8 pentru camerele ɑ cu montură E (modelul SEL50M28).

Trei dintre cei mai iubiți actori români, Radu Beligan, Marin Moraru și Mircea Albulescu, vor fi omagiați la Noaptea Albă a Filmului Românesc, care va avea loc pe 16 septembrie, în zece locații din București. Spectatorii îi vor (re)vedea pe regretații mari actori în câteva dintre cele mai bune roluri ale lor, iar un tribut în memoria cineastului Ovidiu Bose Paștina va marca 10 ani de la dispariția sa.

Zambaccian. Un super erou cu super puterea generozităţii.

Curtea Veche Publishing angajează tehnoredactor.

Industria de asigurări va trece printr-o schimbare radicală în următorii 5 – 10 ani, datorită creșterii influenței transformării digitale, tehnologiei cloud și a IoT (Internet of Things), potrivit unui raport de piață lansat recent de SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, în colaborare cu compania de cercetare Ovum. Până în 2019, circa 2,5 miliarde de oameni vor fi conectați la rețelele sociale personale sau profesionale1 și circa 200 de miliarde de dispozitive vor fi conectate între ele prin IoT2. În noua economie digitală, conectivitatea mașinilor, locuințelor și a dispozitivelor de monitorizare a sănătății va schimba piața asigurărilor.

”Fans”, un nou site apărut recent, speră să găsească o nișă în lumea social media ajungând la fanii muzicii care își doresc altceva. Platforma, ce poate fi accesată la adresa fans.com, permite melomanilor să își împărtășească părerile despre concerte, să facă schimb de știri și să răsfoiască o bază de date care conține deja circa cinci milioane de concerte.

Curs de pregatire in Fotbal American organizat impreuna cu IFAF Europe in perioada 10-11 Septembrie 2016, la care vor participa Aitor Trabado – Technical Director IFAF si Giorgio Longhi – Head Coach IFAF World Development Team. Informații la office@frfa.ro.

Astăzi este Ziua Limbii Române.

Programul de educație cinematografică pentru liceeni Éducation à l’image revine de săptămâna viitoare cu o nouă ediție și se află în căutare de profesori pasionați de cinema, dornici să afle alături de elevii lor cât mai multe lucruri de filme și felul în care se fac ele. Filmele propuse anul acesta sunt Domnișoarele din Rochefort (regia Jacques Demy, Franța, 1967), Oslo, 31 august (regia Joachim Trier, Norvegia, 2011), O vară de neuitat (regia Lucian Pintilie, România-Franța, 1994). Sesiunile de formare pentru profesori vor fi susținute de către criticii de film Andrei Gorzo și Ionuț Mareș și regizorul Tudor Cristian Jurgiu și vor avea loc  în datele de  7, 8 și 9 septembrie la Cinema Elvire Popesco. Organizat sub umbrela NexT Film Education de catre Societatea Culturală NexT, programul Éducation à l’image se bucură de sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Istitutului Francez din București și al Inspectoratului Școlar București.

Cristian Florea a testat două servicii noi de taxi din București: AlphaCab și Taxify.

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din Europa își dau întâlnire la București între 2 și 4 septembrie, la cea de-a doua ediție a Campionatelor Europene de Baschet 3×3. Evenimentul va avea loc în AFI Palace Cotroceni, în zona patinoarului, iar festivitatea de deschidere se va desfășura vineri, 2 septembrie, începând cu ora 16.45

A apărut primul teaser pentru miniseria de patru episoade Valea Mută, care va avea premiera în octombrie, pe HBO.

https://youtu.be/rhJEYscZXHg

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.