#PoateVăInteresează 4 știri culturale și două mai altfel

In data de 1 octombrie, intre orele 11:30 – 18:30, va asteptam la a sasea editie Targ de Muzica Inregistrata pe Vinil, unde veti putea gasi minim 5000 de titluri. Nu ratati oportunitatea de a cumpara muzica buna pe discuri de vinil la preturi pentru toate buzunarele. Dupa cumparaturi puteti sa va odihniti la o bere rece pe terasa sau in interiorul barului Have a cigar unde ToniMusicc va asteapta cu un program de muzica buna ascultata la pick-up & disc de vinil. Pasionatii de vinil ce doresc sa faca schimburi sau sa discute despre pasiunea numita pick-up & disc de vinil sunt de asemenea asteptati. Daca aveti discuri de vanzare si doriti sa participati, sunati la numarul de telefon 0769 601111. Targul va avea loc la barul Have a cigar, pe strada Dianei 11, langa Piata Rosetti.

Cel mai așteptat thriller românesc al anului, Câini, regizat de Bogdan Mirică, va avea o proiecție specială, în avanpremieră, la Teatrul de Vară din Herăstrău joi, 22 septembrie, de la 20.30. Regizorul, o parte din echipa filmului și actorii din rolurile principale, Dragoș Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu, se vor întâlni cu publicul și vor povesti despre experiența de la filmări, emoțiile de la Cannes, TIFF și Sarajevo, unde Câini a avut proiecții cu casa închisă și a câștigat premii importante.

Actorul Dragoş Muscalu este noul prezentator al emisiunii Espresso, matinalul postului Radio România Cultural, care trece de luni, 12 septembrie, la grila de toamnă. Espresso, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 7:15 la 9:00 este emisiunea matinală care aduce la un loc evenimentele culturale și subiectele care contează. Dragoş Muscalu, împreună cu echipa sa, le va spune ascultătorilor tot ce trebuie să știe despre actualitatea culturală, iar recomandările lui pot fi o sursă de inspirație pentru programul zilnic. Emisiunile RRC pot fi ascultate on-air pe frecvenţele din toată ţara, on-line pe www.radioromaniacultural.ro.

Comunitatea de-clic anunță evenimentul “Mergem în Cheile Nerei!” ce va avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2016. Evenimentul face parte din campania #SOSNera și se bucură de participarea unora dintre semnatarii petiției lansate în luna februarie pe de-clic.ro, petiție la care au aderat peste 50.000 de cetățeni.

Compania de tehnologie Everseen, specializată în Deep Learning și Machine Vision, fondată în 2008 de antreprenorul irlandez Alan O’Herlihy, lucrează cu cinci retaileri internaționali din top 10 pentru a suprima pierderile de 40 de miliarde de dolari înregistrate de comercianți la punctele de vânzare.

În deschiderea Festivalului de documentare muzicale, Dokstation, vineri, 23 septembrie, de la ora 20.30, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” – Parcul Național, va fi proiectat în premieră în România, filmul One More Time With Feeling, regizat de Andrew Dominik. Proiecția filmului va fi precedată, începând cu ora 19.00, de un concert susținut de trupa The Mono Jacks și de câteva extrase din noul documentar (work in progress),The Mono Jacks.

https://youtu.be/svru1jNLIK8

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)