#PoateVăInteresează Musical Map, Satul Englez și altele

J’Info Tours lansează o agenție completa on-line, văd la Cezar.

Spotify a lansat Musical Map, o hartă interactivă care îți permite să descoperi care sunt cele mai ascultate cântece din toată lumea, oraș cu oraș, văd la Cristina Bazavan.

Sunt 8,5 milioane de români pe facebook, văd la Manafu.

Din punct de vedere al digitalizării, România este pastă, înțeleg din studiul pe care l-am văzut pe digitaldiplomacy.ro.

Satul Englez din România, adică te duci și stai 6 zile cu vorbitori nativi de engleză și, firește, se leagă mai bine de tine limba lui Shakespeare :D

2 comentarii la “#PoateVăInteresează Musical Map, Satul Englez și altele

  1. Andreea Răspunde

    Buna! Legat de studiul de pe blogul nostru digitaldiplomacy.ro – Romania intr-adevar nu avanseaza atat de repede pe cat ar putea, avem multe planuri si strategii dar prea putine initiative concrete din pacate. Sper insa ca noul guvern sa indrepte aceasta „lentoare” cu care ne deplasam si sa intealaga faptul ca, fara pasi decisivi si destul de mari in directia tehnologizarii, riscam sa avem o tara in „doua viteze”, cu prea putine servicii publice interconectate si digitale, prea mare decalajul intre zona rurala si urbana in ceea ce priveste abilitatile tehnice ale cetatenilor etc. Sa ramanem insa optimisti :) O primavara frumoasa doamnelor care te citesc!

    • Cristian China-Birta Răspunde

      Speranța moare ultima, vorba aia :)) O primăvară corespunzătoare vă doresc și eu :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: