#PoateVăInteresează Despre excelentul proiect Ideas Chat, despre 15’ Admission și altele

Foarte tare proiectul Ideas Chat! În esență, sunt niște povești interesante în format video. Vă recomand la maximum să dați un ochi, un Like și să urmăriți desfășurarea ostilităților :D


Felicitări colegului Petre Dalea pentru încă o expoziție foto, la mai mare! :D


15’ Admission este un eveniment gratuit, dedicat elevilor absolventi de clasa a 12-a si studentilor, organizat de IntegralEdu, in cadrul proiectului World Education Fair, în București, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. Daca esti absolvent de clasa a XII-a sau tocmai ai terminat studiile universitare, te asteptam la 15’ Admission pentru a aplica pe loc la universitatile din strainatate! Pe langa faptul ca poti sa aplici pe loc la programe de licenta, master sau MBA, vei si primi raspunsul pe loc.


În cadrul programului eMAG Talent Internship, 1.035 de studenți și absolvenți din București, Iași și Craiova au aplicat pentru cele 25 de poziții deschise în echipele Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal. Concurența a fost de 41 de candidați pe loc în cele trei orașe, Bucureștiul numărând cele mai multe înscrieri. Aici, pentru cele 23 de poziții deschise au aplicat 849 de studenți și absolvenți.


Anunț pentru românii din Madrid: Romanian Design Week (RDW) în colaborare cu Institutul Cultural Român (ICR) și Asociația Designerilor din Madrid (DIMAD) pregătește una dintre cele mai importante expoziții de design contemporan românesc organizate în Madrid. Peste 50 de obiecte imaginate de 24 de tineri designeri români vor fi expuse la Central de Diseño, Centrul cultural Matadero, în perioada 15 iunie – 16 iulie 2017.


Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit doi ani de la deschidere. Până în prezent, parcul a înregistrat 700.000 de vizitatori și o cifră de afaceri de 18.189.852 lei. De asemenea, Dino Parc Râșnov se clasează în top 3 cele mai vizitate atracții turistice din Brașov după Castelul Bran și Cetatea Râșnov!


Florăria Magnolia, cu sediul în Cluj, a ajuns în 20 de ani de muncă susținută una dintre cele mai renumite florării autohtone. Prima extindere a fost la Târgul Mureș, ca în 2001 să urmeze deschiderea primei florării online din România. În prezent, Magnolia are o rețea de reprezentanțe în întreaga țară și plănuiește extinderea și peste hotare.


La #ClipulZilei, ia să vă dau eu proaspăt lansata ”Avatar” a stimabilei Loredana :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#PoateVăInteresează Despre excelentul proiect Ideas Chat, despre 15’ Admission și altele”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)