Cum a fost în ”Țara PROFI” în Brașov și de ce vă recomand să mergeți

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În weekend am tras o fugă până la Brașov. Ocazie cu care am ajuns în ”Țara PROFI”. Știam așa, în mare, că este vorba despre concerte și activări de alea clasice, gen, cu o bericică, un hot dog, o plăcintă, de astea, știți voi.

Numai că, ajuns la locul faptei, am avut o surpriză. Pentru că oamenii ăștia au construit acolo un mini-orășel :) Cu mai multe corturi de ale mari, de unde poți să îți cumperi cele trebuincoase și de mâncare, și de băutură (ar fi culmea să stați pe sec la o sărbătoare de asta :D).

În cortul mare am găsit niște chestiuni în premieră. La mine e cam ciudat să zic de astea, știu, având în vedere câte văd și câte mi se întâmplă, dar așa a fost! :)) Adică am intrat pentru prima dată într-un cinema 7D. Am văzut ceva filmuleț cu nave spațiale și monștri, dar la experiența de genul ăsta nu scenariul, cum ar veni, e important, ci să te lași zgâlțâit și stropit în scaunul ăla. Recomand experiența. Să nu ziceți că nu v-a zis!

Apoi l-am văzut în acțiune pe robotul NOX. Este umitor să vezi ditai hardughia aia câtă sensibilitate (că nu știu cum să îi zic altfel…) are și câtă tehnologie este în spatele lui. Mai ales pruncii au fost încântați de arătanie :))

Sistemul de sunet e foarte bun, așa că o să puteți asculta concertele care au loc în prejma Crăciunului în condiții optime. Eu vă dau două filmări de la fața locului, cu Lora și cu Carla’s Dream, ca să vedeți cum a fost.

Mergeți, deci, în ”Țara Profi”. Găsiți toată isprava până 26 decembrie, în Centrul Civic din Brașov. Programul concertelor este cel de mai jos, dar, cum spuneam, aveți mai multe de făcut acolo, distracție plăcută vă urez :)

Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk

Sâmbătă, 24 decembrie: Aurel Tămaș, Mariana-Ionescu Căpitănescu, Haiducii, Ion din România

Duminică, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana

Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

program-tara-profi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)