PROFI, partener cu Fundația Cardioprevent și Forumul Național de Prevenție

PROFI a demarat în martie parteneriate cu Fundația Cardioprevent și Forumul Național de Prevenție. Este pentru prima oară când un retailer din România se angajează într-un program de prevenție, susținând la nivel național un mod sănătos de viață.

“PROFI promovează nu doar un model sănătos de afaceri, ci și un mod sănătos de viață,” a declarat Daniel Cîrstea, Directorul General PROFI Rom Food. “Considerăm că parteneriatele cu specialiștii acestor două organizații ne vor ajuta să contribuim într-o și mai mare măsură la îmbunătățirea calității vieții angajaților și clienților noștri din întreaga țară.”

Magazinele PROFI sunt astfel prima companie privată care se alătură Forumului Național de Prevenție. Această organizație are ca misiune reducerea incidenței bolilor respiratorii cronice obstructive, a bolilor neurovasculare, a bolii cronice de rinichi și a complicațiilor datorate ateroscerozei. FNP totodată îsi propune scăderea cu până la 25% a prevalenței hipertensiunii arteriale, oprirea creșterii prevalenței diabetului și a obezității, în principal prin încurajarea consumului zilnic a cel puțin 400 g de legume & fructe și reducerea aportului de grăsimi saturate.

“Apreciem în mod deosebit faptul că o rețea de talia PROFI pornește la implementarea unor programe de prevenție”, a declarat Prof.Dr. Dan Gaiță, Președinte al Fundației CardioPrevent, Președinte fondator al Fundației Române a Inimii și membru al Comitetului Director al European Heart Network.

profi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: