Profi Timișoara s-a apucat de storytelling :D Voi ce credeți?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Test: citiți textul de mai jos și spuneți care este primul lucru care vă vine în minte. Eu zic că cei de la Profi Timișoara s-au apucat serios de storytelling că și așa e în trend. Voi ce credeți?

Dimineața asta părea să fie una de joi obișnuită pentru Georgiana Kiss Petraș, de la magazinul Profi de pe strada Horia, din Reșița, dar nu a fost să fie așa. A venit la magazin odată cu ceilalți colegi ai ei, s-a îmbrăcat în hainele de serviciu și a început să așeze lucrurile la locul lor când, pe masa de lângă casele de marcat, a văzut o pungă uitată de cineva.

“Puteam să o arunc la gunoi, că arăta groaznic. Din ea se zăreau câteva frunze de ștevie si niște pungi murdare. M-am gândit să o iau de acolo și să curăț  masa dar, înainte de a i-o da agentului de pază ca să o țină până când poate vine cineva să o ceară, am verificat ce era înăuntru. Surpriză! Am scos de acolo o bancnotă de un milion! Și nu era singura!” a spus Georgiana, lucrător comercial propus de ceva vreme să devină adjunct de șef de magazin. “Nelule, hai că aici avem bani!” i-a mai spus ea agentului Colojoară Nelu, de la Johnny Vip Security.

S-au adunat în jurul lor și ceilalți colegi, s-au întrebat cine ar fi putut uita așa ceva și apoi au chemat poliția ca să predea plasa pierdută.

Când au numărat banii, au rămas înmărmuriți: erau aproape 10.000 de lei. “În viața mea nu am găsit bani, iar acum erau atât de mulți!” comentează Georgiana.

Plasa așteptase nemișcată pe acea masă încă din seara precedentă, iar lumea a trecut pe acolo fără să se atingă de ea, o notă bună pentru locuitorii cartierului reșițean și nu în ultimul rând pentru acel magazin PROFI pe care mulți dintre vecini îl numesc cu simpatie ‘al nostru’. Sunt mândra  de echipa mea!, trage concluzia Doina Racsov, șefa magazinului.

profi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)