PROFI a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Handbal

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

PROFI a devenit partener oficial al echipei naționale de handbal feminin. După ce a fost anunțat parteneriatul, Valentina Ardean Elisei, căpitanul naționalei, a primit un tricou cu valorile PROFI și însemnele FRH, oferind în schimb primul său tricou de federație, cu sigla PROFI.

profi

“Încredere, implicare și pasiune sunt valorile după care ne ghidăm, cele care ne-au permis să creștem de la 67 de magazine în 2009, la 401 în ziua de azi și la 500 foarte curând, iar ceea ce ne-a determinat să contribuim financiar la evoluția echipei naționale de handbal feminin este tocmai faptul că la această echipă am regăsit valorile noastre”, a declarat Daniel Cârstea, Directorul general al magazinelor PROFI. “Semnăm parteneriatul cu intenția de a-l dezvolta pe termen lung și deoarece promovăm un mod de viață sănătos în rândul angajaților și clienților noștri, iar sportul este un element cât se poate de important pentru menținerea sănătății.”

”Ne bucurăm mult că încă un partener de renume s-a alăturat Federației Române de Handbal. Emulația generată de performanțele obținute de Echipa Națională de Senioare, medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an confirmă strategia F.R.H., care are la bază profesionalismul, devotamentul și consacrarea. Ne bucurăm că noul nostru partener, împărtășește valori similare și ne dorim ca acest parteneriat să se dezvolte în scopul promovării sportului, a Handbalului, Sport Național!”, a declarat Alexandru Dedu, Președinte al Federației Române de Handbal.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)