Program ”Țara PROFI” în Centrul Civic din Brașov

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Săptămâna viitoare va deschide magazinul cu numărul 500. Această reușită remarcabilă va fi sărbătorită în perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfășurate sub numele de Țara PROFI  în Centrul Civic din Brașov, zile magice de târg, concerte, tehnologie high-tech, sală de cinema 7D, jocuri digitale și multe altele.

Printre surprize se numără prezența impresionantă a Robotului Nox, colosul high-tech din oțel care dialoghează cu vizitatorii, sosit acum pentru prima dată în România. În primele trei zile ale evenimentului, acesta își va întâmpina oaspeții într-unul din cele două domuri mari, interconectate, care găzduiesc nu doar o zonă ce prezintă istoricul brandului PROFI, conceptele de magazin și acțiunile sociale pe care această rețea le-a susținut de-a lungul timpului, ci și o alta, cu aplicații și jocuri digitale surprinzătoare. Pasionații de film și adrenalină sunt așteptați la cinema 7D,  unde vor trăi intens urmăriri spectaculoase și se vor distra la cote maxime.

În Țara PROFI vizitatorii se vor bucura și de felurite bunătăți, de la brânzeturi și mezeluri tradiționale, până la dulciuri de Crăciun, cafea aromată și vin fiert. Sunt așteptați și cei mici care au ocazia să se întâlnească cu Moș Crăciun și spiridușii săi.

Surprizele însă nu se opresc aici, căci scena din Țara PROFI a fost ridicată special pentru a-i primi pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, care să amplifice atmosfera de petrecere:

Sâmbătă, 17 decembrie: Lora, Carla’s Dreams

Duminică, 18 decembrie: Compact, Vița de Vie

Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk

Sâmbătă, 24 decembrie: Aurel Tămaș, Mariana-Ionescu Căpitănescu, Haiducii, Ion din România

Duminică, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana

Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

Țara PROFI
Țara PROFI

Proiectul Țara PROFI s-a bucurat de încurajare din partea Primariei Municipiului Brașov care și-a dorit ca o astfel de amplă desfășurare de forțe artistice și tehnice să aibă loc de sărbători în importantul centru cultural, turistic și industrial din inima României.  

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)